Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Симптоми на алергия към собствената сперма

Ако един мъж след секс получава кашлица, силна отпадналост и хрема, той не трябва да приема лекарства срещу грип. Тези симптоми могат да означават, че той има алергия … към собствената си сперма. Това е заключението на изследователи от Холандия.

В медицината е известно състоянието, наречено синдром на посторгазмена болест (POIs). Нейните симптоми са много сходни с разстройствата, които възникват по време на грип, а именно, парене в очите, хрема, кашлица и отпадналост. Те се проявяват само няколко минути след оргазъм и могат да продължат цяла седмица.

Тайнственият синдром е описан за първи път в научни списания едва през 2002 г., но точните причини за възникването му, както и методите на лечение не бяха известни на науката. Проф. Марсел Валдингер от университета в Утрехт, публикува в списанието Journal of Sexual medicine само две проучвания, които дават отговор и на двата въпроса. Първото доказва, че този синдром може да бъде причинен от алергия към спермата, а във втория се твърди, че специалната терапия към свръхчувствителност може да помогне на мъжете с POIS .

“Тези резултати са много важно откритие в изследването на синдрома – казва професор Валдингер – Те напълно отхвърлят популярната теория за това, че причините за POIS са психологически”. За много от жертвите на тази алергия към собствената сперма, резултатите на холандските учени са голямо облекчение. Всъщност, до скоро, лекарите обвиняваха мъжете в това, че POIS се появява при тях заради тежки психологически проблеми и комплекси.

Още по темата

Книги за изчистване на организма

Билколечение

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия – лечение с камъни

Основни Захари

Мазнини и масла

Напълняване и наднормено тегло

Свързани публикации