Лечение с MMS2 – Калциев хипохлорит

На 15 август 2009 година, Джим Хъмбъл (Jim Humble) публикува статията “Запознайте се е Чудодейния минералния разтвор две (ММS2)” (jimhumble.biz/biz-mms2intro.htm). В нея той твърди, че експериментирал с химикала калциев хипохлорит в продължение на четири години и открил неговите ползи за преодоляване на рак на простатата и СПИН. Но, има някои пропуски в информацията, за която Джим Хъмбъл пише, и които аз искам да запълня с тази статия.

Когато калциевия хипохлорит се разтваря във вода се образува хипохлорна киселина. Това съединение е силен оксидант, по- бактерициден от хлора, което също се произвежда и използва от имунната ни система. Хъмбъл препоръчва да се използва “MMS2”, като допълнение, а не като заместител на натриевия хлорит, който той нарича “MMS1”. Препоръчителната доза е малка или капсула с размер 0, приемана с 1 или 2 големи пълни чаши с вода. За рак на простатата е приемана 4 пъти на ден в продължение на няколко седмици.

За СПИН протокола бил- 3 активирани капки от разтвора “MMS1”, на всеки час, за поне 8 часа на ден, плюс 1 капсула с размер 0 от разтвора “MMS2”, приемана на всеки 2 часа за този период. Резултатите от теста за СПИН след триседмичен период на прием били по общо мнение негативни. Има дискусии в интернет, дали капсулите трябва да се приемат преди или след хранене? На този въпрос отговора е лесен от химична гледна точка.

Хипохлорната киселина взаимодейства веднага със солната киселина, за да формира хлор. Със сигурност не искаме това. Затова идеята е възможно най- бързо да се махне капсулата от стомаха, преди тя да се разтвори. Ако се приемат големи количества вода на празен стомах, капсулата ще премине сравнително бързо и може да се разтвори в дванадесетопръстника. Но ако, след като сте хапнали приемете капсулата, тя ще се разтвори в стомаха и може да се получат оригвания с дъх на хлорен газ. Това може да не е проблем за тези, които имат малко или почти никаква стомашна киселина, но не си заслужава да се поема риска.

Затова най-важното правило е: Винаги приемайте капсулата с много вода на празен стомах. Друг потенциален проблем, за който се сещам, е, че капсулата може да се заклещи в хранопровода и да започне да се разгражда и да дразни вътрешната лигавица. Затова винаги приемайте достатъчно количество вода след поглъщане на капсулата и при всеки сигнал за дискомфорт в храносмилателната система, приемайте още много вода!

Предимството на “MMS2”, е, че не предизвиква никакви вкусови усещания и гадене, както е при “ММS1”. Също така е евтино и лесно може да се закупи. Недостатъците са, че белия прашец има силна миризма на хлор, което може да бъде проблем при запълването на празните капсули. Това трябва да се прави в добре вентилирана обстановка или по възможност навън. Дори когато не докосвате прашеца, кожата може да се раздразни, докато се пълнят капсулите, и затова ви съветвам да ползвате ръкавици.

Калциевият хипохлорит трябва да се съхранява на много сухо място, защото става силно корозивен при намокряне, същото важи и за запълнените капсули. Калциевият хипохлорит също така се предлага и в много-големи разфасовки (200 грама) и на твърди таблетки, които трябва да бъдат счукани и напълнени в капсули. В тази форма хлорната миризма е по-малко осезаема и дразнеща. Тъй като хипохлорната киселина взаимодейства много силно с органичната материя, малко вероятно е тя да навлезе в кръвния поток, какъвто е случаят с хлорния диоксид, освободен от “MMS1”.

Затова смятам, че тя действа главно като убива микробите и паразитите в чревния тракт. Това трябва да е много полезно при рак на дебелото черво, болестта на Крон и други възпалителни състояния на червата. Но, това означава също така и че тя убива и полезните микроби в червата, т.е. желателно е да се използват допълнително пробиотици и млечно- ферментирали храни, когато се приема “MMS2” в големи дози и за по-дълъг период от време. Само че, различни оксидиращи продукти може да се абсорбират от чревния тракт и да навлязат в кръвния поток, където все още да имат антимикробен ефект.

Като много силен противомикробен агент и оксидант, не бих препоръчал “MMS2”, да се използва рутинно като предпазна мярка (за профилактика). Също така бих препоръчал приема на допълнително антиоксидантни храни или добавки, когато се използва MMS1 или MMS2, но, разбира се, приемани разделно през няколко часа един след друг. MMS1 и MMS2 са отлична добавка към арсенала на тези, които предпочитат алтернативната медицина и искат да се самолекуват от някоя от многото нелечими за съвременната медицина болести.

Но, те не са безобидни средства и не може просто да следвате указанията на някой лекар или натуропат. Преди да използвате тези средства трябва да се информирате добре и да сте подготвени в поемането на отговорност за своите действия!

Вижте още: Лечение с MMS- Натриев хлорит

Автор:Walter Last

Книги на Walter Last за изчистване на организма

Още по темата

Как да се храните при раково заболяване?!

Рак

Цялостното решение за рака- Ново разбиране за причините и лечението на рака

Алтернативното решение за лечение на рака

Хомеопатични противоракови средства

Лечение на рак (Cancer cure)- лечебна картинка

Противоракови билки

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност