Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Лечение с ММС 2 (MMS 2) – Калциев хипохлорит

Лечение с ММС 2 (калциев хипохлорит)

На 15 август 2009 година, Джим Хъмбъл (Jim Humble) публикува статията “Запознайте се е Чудодейния минералния разтвор две (ММС 2)” (jimhumble.co/mms-protocols). В нея той твърди, че експериментирал с химикала калциев хипохлорит в продължение на четири години и открил неговите ползи за преодоляване на рак на простатата и СПИН. Но, има някои пропуски в информацията, за която Джим Хъмбъл пише, и които аз искам да запълня с тази статия.

Когато калциевия хипохлорит се разтваря във вода се образува хипохлорна киселина. Това съединение е силен оксидант, по- бактерициден от хлора, което също се произвежда и използва от имунната ни система. Хъмбъл препоръчва да се използва лечение с “ММС 2”, като допълнение, а не като заместител на натриевия хлорит, който той нарича “ММС 1”. Препоръчителната доза е малка или капсула с размер 0, приемана с 1 или 2 големи пълни чаши с вода. За рак на простатата е приемана 4 пъти на ден в продължение на няколко седмици.

За СПИН, протокола бил- 3 активирани капки от разтвора “ММС 1”, на всеки час, за поне 8 часа на ден, плюс 1 капсула с размер 0 от разтвора “ММС 2”, приемана на всеки 2 часа за този период. Резултатите от теста за СПИН след триседмичен период на прием били по общо мнение негативни. Има дискусии в интернет, дали капсулите трябва да се приемат преди или след хранене? На този въпрос отговора е лесен от химична гледна точка.

Хипохлорната киселина взаимодейства веднага със солната киселина, за да формира хлор. Със сигурност не искаме това. Затова идеята е възможно най- бързо да се махне капсулата от стомаха, преди тя да се разтвори. Ако се приемат големи количества вода на празен стомах, капсулата ще премине сравнително бързо и може да се разтвори в дванадесетопръстника. Но ако, след като сте хапнали приемете капсулата, тя ще се разтвори в стомаха и може да се получат оригвания с дъх на хлорен газ. Това може да не е проблем за тези, които имат малко или почти никаква стомашна киселина, но не си заслужава да се поема риска.

Затова най-важното правило е: Винаги приемайте капсулата с много вода на празен стомах. Друг потенциален проблем, за който се сещам, е, че капсулата може да се заклещи в хранопровода. Да започне да се разгражда и да дразни вътрешната лигавица. Затова винаги приемайте достатъчно количество вода след поглъщане на капсулата. При всеки сигнал за дискомфорт в храносмилателната система, приемайте още много вода!

Предимството на “ММС 2” е, че не предизвиква никакви вкусови усещания и гадене, както е при “ММС 1”. Също така е евтино и лесно може да се закупи. Недостатъците са, че белия прашец има силна миризма на хлор, което може да бъде проблем при запълването на празните капсули. Това трябва да се прави в добре вентилирана обстановка или по възможност навън. Дори когато не докосвате прашеца, кожата може да се раздразни, докато се пълнят капсулите, и затова ви съветвам да ползвате ръкавици.

Калциевият хипохлорит трябва да се съхранява на много сухо място! Той става силно корозивен при намокряне, същото важи и за запълнените капсули. Калциевият хипохлорит също така се предлага и в много-големи разфасовки (200 грама). А също и на твърди таблетки, които трябва да бъдат счукани и напълнени в капсули. В тази форма, хлорната миризма е по-малко осезаема и дразнеща. Тъй като хипохлорната киселина взаимодейства много силно с органичната материя е малко вероятно тя да навлезе в кръвния поток. Какъвто е случаят с хлорния диоксид, освободен от “ММС 1”.

Затова смятам, че тя действа главно като убива микробите и паразитите в чревния тракт. Това трябва да е много полезно при рак на дебелото черво, болестта на Крон и други възпалителни състояния на червата. Но, това означава също така и че тя убива и полезните микроби в червата, т.е. желателно е да се използват допълнително пробиотици и млечно- ферментирали храни. Особено, когато се приема лечение с “ММС 2” в големи дози и за по-дълъг период от време. Само че, различни оксидиращи продукти може да се абсорбират от чревния тракт и да навлязат в кръвния поток, където все още да имат антимикробен ефект.

Като много силен противомикробен агент и оксидант, не бих препоръчал “ММС 2”, да се използва рутинно като предпазна мярка (за профилактика). Също така бих препоръчал приема на допълнително антиоксидантни храни или добавки, когато се използва ММС 1 или ММС 2. Но, разбира се, приемани разделно през няколко часа един след друг. ММС 1 и ММС 2 са отлична добавка към арсенала на тези, които предпочитат алтернативната медицина и искат да се самолекуват от някоя от многото нелечими за съвременната медицина болести.

Но, те не са безобидни средства и не може просто да следвате указанията на някой лекар или натуропат. Преди да използвате тези средства трябва да се информирате добре! Трябва да сте подготвени в поемането на отговорност за своите действия!

Вижте още: Лечение с ММС – Натриев хлорит

Автор:Walter Last

Книги на Walter Last за изчистване на организма

Още по темата

Как да се храните при раково заболяване?!

Рак

Цялостното решение за рака – Ново разбиране за причините и лечението на рака

Алтернативното решение за лечение на рака

Хомеопатични противоракови средства

Лечение на рак (Cancer cure) – лечебна картинка

Противоракови билки

Свързани публикации