Лечение на артрит

Това е една от първите рецепти, която бе приложена от майка ми през 2005 г., с напреднал артрит на ръцете. Толкова беше започнал да се разраства, че пръстите й вече се изкривяваха, болките бяха доста сериозни и вече почти нищо не можеше да прави с тях, не можеше дори да държи нож в ръцете си, да не говорим да го използва! А аз тогава едва започвах да работя с информацията на Walter last за ролята на Кандида при хроничните заболявания, т.е. нелечимите!

И така, само за един месец при майка ми артрита на ръцете изчезна, колкото и странно да ви звучи, това е истината, и всичко това се случи, благодарение на билката Пелин и витамините Алфавит и Веторон.

Майка ми го приемаше по следния начин: Можете да правите чай: като накисвате 1/2-1 чаена лъжичка (2,5 до 5 грама) от билката в 1 чаша (250 мл) вряща вода за 10 до 15 минути. Този чай разделете на две и пийте сутрин и вечер след хранене. Съхранявайте в хладилник, в затворен стъклен буркан.

Тъй като е доста горчив, ако ви е неприятно можете да пиете по 1/2 ч.л. стрит на прах пелин в малко вода сутрин и вечер, т.е. без да го правите на чай. Максималният срок за прием на пелина е 1 месец! Заедно с пелина, вечерта, можете да приемате и по 1/4 ч.л. смлян на прах карамфил (подправка), можете да го слагате в малко вода и да го пиете или да го сложите в малко хляб, да направите топче и да го изпиете като таблетка.

Тези две билки е добре да се комбинират със счукан чесън (2-3 скилидки), на гладно сутрин, към който добавете малко вода и го изпийте. Т.е. сутрин пелин+чесън, вечер пелин+карамфил. Ако ви притеснява чесъна, след като го изпиете, изплакнете устата с малко оцет, той ще неутрализира миризмата на чесън!

Не забравяйте, че е важно да приемате витамини и минерали, за да запълните евентуален недостиг. Това е другата много важна част от лечението ви.

Тъй като артрита на майка ми беше много новопоявил се, възстановяването беше бързо. Ако вашият случай е от много години, лечението може да продължи повече време и след пелина е добре да използвате друго средство, като например- 10% разтвор на Лугол (20- дневен курс), Смирна, олеуропеин (активно вещество от листата на маслината). Редувайте средствата, докато се изчисти инфекцията.

Желая на всички, успех с тази рецепта, която е заслуга на Walter Last, с неговите прекрасни съвети за самолечение, базиращи се на Истината за нашето здраве и лечение! Дали имате нужда от цялостно изчистване на организма, можете да проверите с КАНДИДА ТЕСТА на Walter Last

Как да направите цялостно изчистване на организма от Кандида е добре обяснено в книгите на Walter Last

Още по темата

Книги за изчистване на организма

БИЛКОЛЕЧЕНИЕ

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия- лечение с камъни

Камъни и кристали

Последни публикации

Продукти

Свързани публикации

food-coconut-oil
Изпитани рецепти

Изгаряне на кожата

При изгаряния на кожата можете да използвате едно изключително нежно и много ефективно средство за намазване, което много бързо успокоява болката и кожата, а именно

Прочетете още
wild-garlic-flowers
Изпитани рецепти

Проблеми с ушите

При проблеми с ушите, можете да опитате със следните рецепти: 1. За третиране на възпалените уши е необходима кислородна вода- 3%, която се продава в

Прочетете още