Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Лечение на артрит

Това е първото лечение, което бе приложено от майка ми през 2005 г., тъй като имаше бързо напредващ артрит на ръцете. Толкова беше започнал да се разраства, че пръстите й вече се изкривяваха. Болките бяха доста сериозни и вече почти нищо не можеше да прави с тях. Аз тогава едва започвах да работя с информацията на Walter last за ролята на Кандида при хроничните заболявания, т.е. нелечимите!

И така, само за един месец при майка ми страшния артрит на ръцете изчезна, колкото и странно да ви звучи, това е истината, и всичко това се случи, благодарение на рецептата, която следва и в нея основната билка е Пелин , а добавките – витамини Алфавит (мултивитамини) и Веторон (воден разтвор на бета каротин. Задължително включете в добавките калциев цитрат.

Майка ми  приемаше пелина по следния начин: чай чрез накисване на 1/2- 1 чаена лъжичка (2,5 до 5 грама) от билката в 1 чаша (250 мл) вряща вода за 10 до 15 минути. Този чай разделете на две и пийте сутрин и вечер след хранене. Съхранявайте в хладилник, в затворен стъклен буркан.

Тъй като е доста горчив, ако ви е неприятно можете да пиете по 1/2 ч.л. стрит на прах пелин в малко вода сутрин и вечер, т.е. без да го правите на чай. Максималният срок за прием на пелина е 1 месец! Заедно с пелина, вечерта, можете да приемате и по 1/4 ч.л. смлян на прах карамфил (подправка), можете да го слагате в малко вода и да го пиете или да го сложите в малко хляб, да направите топче и да го изпиете като таблетка.

Тези две билки е добре да се комбинират със счукан чесън (2-3 скилидки), на гладно сутрин, към който добавете малко вода и го изпийте. Т.е. сутрин пелин+чесън, вечер пелин+карамфил. Ако ви притеснява чесъна, след като го изпиете, изплакнете устата с малко оцет, той ще неутрализира миризмата на чесън!

Не забравяйте, че е важно да приемате витамини и минерали, за да запълните евентуален недостиг. Това е другата много важна част от лечението ви.

Тъй като майка ми имаше новопоявил се артрит, възстановяването беше бързо. Ако вашият артрит е от много години, то на вашето лечение може да е необходимо повече време. След пелина е добре да използвате друго средство, например, 10% разтвор на Лугол (20- дневен курс), Смирна, олеуропеин (активно вещество от листата на маслината). Редувайте средствата, докато се изчисти инфекцията.

Желая на всички, успех с тази рецепта, която е заслуга на Walter Last, с неговите прекрасни съвети за самолечение, базиращи се на Истината за нашето здраве и лечение! Дали имате нужда от цялостно изчистване на организма, можете да проверите с Кандида теста на Walter Last.

Как да направите цялостно изчистване на организма от Кандида е добре обяснено в книгите на Walter Last

Още по темата

Книги за изчистване на организма

Билколечение

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия – лечение с камъни

Камъни и кристали

Свързани публикации