Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Как да си изберете камък?

Как да си изберете камък!

Избирайте тези камъни, които инстинктивно ви харесват. Смята се, че езикът на камъните и скъпоценните камъни, е езикът на чувствата. Вашият камък е именно този, който бихте искали да докоснете, този цвят, форма, която ще предизвика във вас реакция, потребност да го вземете в ръката си.

Само определен камък може да ви даде енергия, да повлияе на това, което се случва в живота ви, в определен период от време. На следващата година нещата може да са се променили напълно. Днес сте привлечени от зелен камък, защото имате нужда от почивка, равновесие. Една седмица по-късно, ще ви помогне камък със стимулиращ червен цвят.

Когато камъкът изпълни своята “работа”, трябва да му благодарите. Не съжалявайте, можете да го заемете или дадете на някой, който в момента има нужда от него. При избора на камък, се опитайте да почувствате енергията му с ръцете си.

За да направите това, дръжте дланта си хоризонтално над камъните за известно време и се опитайте да усетите разликата в техните “вибрации.” Можете също така да стиснете с ръцете си камъка, за да възбудите неговите естествени електрически заряди.

Преди всичко се доверявайте на своите инстинктивни реакции. Само когато камъкът предизвика вашето одобрение, все едно че сте чули неговия отговор, го вземете. И той ще бъде по-ценен за вас, отколкото този камък, който сте избрали, следвайки съветите на другите.

Вижте камъните в нашия Е-магазин

Още по темата:

Книги за самолечение

Заредени камъни и кристали

Камъни и зодии. Астрология и минерали

Чакри

Целебната сила на камъните. Лечение с кристали

Почистване, активиране и грижи за камъните

Минерални еликсири – лечебни водни настойки с камъни

Нумерология на камъните

Камъни и кристали

Камъни според чакрите

Значение на камъните в сънищата

Камъните в тибетската медицина

Камъните в китайския хороскоп

Свързани публикации

Оргонити
Литотерапия (Лечение с камъни)

Оргонити

Оргонити – енергийни усилватели на вибрациите, създадени за изцеление чрез

Прочетете още