Говежди сок – бульон от черен дроб – сок от черен дроб

За да направите бульон от черен дроб, сварете парчета (органичен произход) черен дроб за 2 часа; пресирайте и смесете със сладки зеленчуци, варени или сурови. За да направите сок от говеждо: нарежете на кубчета един фунт крехко месо.

Поставете го в буркан без вода, покрийте добре и поставете буркана върху плат на дъното на тенджера с вода. Варете в продължение на 3 часа. Прецедете сока, образуван в буркана, през цедка и го охладете или замразете. Вземайте по една чаена лъжичка от 5 до 10 пъти дневно от него и дръжте в устата за известно време. Всяка седмица правете пресен сок.

Понякога сока може да се направи от черен дроб, вместо от говеждо. Говеждият сок е добър при случаи на сериозна мускулна слабост. Тази рецепта е на Едгар Кейси.

Автор: Walter Last

Книги на Walter Last

Още по темата :

Пет продукти за отлична памет и тонус на мозъка

Рецепти- диетични

Лечение с камъни

Витамини и минерали

Направете си тест

Заболявания

Натурални терапии

Билколечение

Рецепти за домашни лечебни средства

Хранене на органите

Лечебни картинки

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност