Доброто отопление води до наднормено тегло

Една от причините за увеличаване на наднорменото тегло сред населението на развитите страни, е използването на централно отопление, твърдят британски изследователи. Учените смятат, че отоплението на жилища и апартаменти води до затлъстяване, тъй като на тялото не му е необходимо да използва енергия за себе си.

А именно за загряване, тялото изгаря най-много калории. Според експертите, времето, прекарано в топъл дом, без значение какво сте правили, увеличава риска от затлъстяване. По същия начин на тялото въздейства и отоплението на колите и обществения транспорт.

За борба с този проблем, учените препоръчват често да проветрявате жилището, често да излизате на улицата и да следите температурата в помещението да не е по-висока от 25 градуса.

Още по темата

Книги за изчистване на организма

БИЛКОЛЕЧЕНИЕ

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия- лечение с камъни

Основни Захари

Мазнини и масла

Напълняване и наднормено тегло

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност