Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Витамин С предпазва от подагра

Кой е най-лошият вид болка, който можете да имате? Разбира се, има много примери. Но, в началото на списъка е болката от подагра, тъй като тя може да накара възрастни мъже да плачат, а превенцията й не е лесно нещо. Обаче, един от последните научни доклади показва, как един естествен подход може да бъде полезен срещу това състояние.

Ако сте чели моите публикации знаете, че съм убеден, че високите дози от витамин С могат да спрат сърдечни пристъпи. Ами изглежда, този витамин е полезен и за превенцията на подаграта.

В изследване, проведено от Американската академия по ревматология, наблюдавали в продължение на 20 години 46, 944 пациенти, които нямали история на подагра. Участниците в изследването получавали от 250 до 1500 мг витамин С всеки ден.

Какъв бил резултатът? Колкото по-висока доза витамин С получавали, толкова по-малък бил риска от развитие на подагра. Това е добра новина за пиещите вино и мен. Аз вземам 10 000 мг витамин С всеки ден и харесвам червено! Весели и здрави дни на всички!

Източник: drbriffa.com

Още по темата

Консумацията на безалкохолни напитки увеличава риска от подагра

Защо възпалено гърло и охлузено коляно могат да те убият?!

Книги за изчистване на организма

Билколечение

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия – лечение с камъни

Свързани публикации