Витамин С предпазва от подагра

Кой е най-лошият вид болка, който можете да имате? Разбира се, има много примери. Но, в началото на списъка е подаграта, тъй като тя може да накара възрастни мъже да плачат, а превенцията й не е лесно нещо. Обаче, един от последните научни доклади показва, как един естествен подход може да бъде полезен срещу това състояние.

Ако сте чели моите публикации знаете, че съм убеден, че високите дози от витамин С могат да спрат сърдечни пристъпи. Ами изглежда, този витамин е полезен и за превенцията на подаграта. В изследване, проведено от Американската академия по ревматология, наблюдавали в продължение на 20 години 46, 944 пациенти, които нямали история на подагра. Участниците в изследването получавали от 250 до 1500 мг витамин С всеки ден.

Какъв бил резултатът? Колкото по-висока доза витамин С получавали, толкова по-малък бил риска от развитие на подагра. Това е добра новина за пиещите вино и мен. Аз вземам 10 000 мг витамин С всеки ден и харесвам червено! Весели и здрави дни на всички!

Източник: drbriffa.com

Още по темата

Книги за изчистване на организма

БИЛКОЛЕЧЕНИЕ

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия- лечение с камъни

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност