Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Камъни и талисмани за зодия Везни

За зодия Везни от множеството подходящи камъни добър избор за талисман е аквамаринът. Неговият цвят може да се сравни с цвета на водата в тропическо море. Този камък ще изглади честите промени в настроението, към които са склонни толкова талантливите Везни. За Везните, родени през септември, са подходящи също лазурит и сапфир, а за родените през октомври турмалин и опал. Много подходящи камъни са и изумруд, хризолит, цитрин, диамант и аметист. Опалът и цитринът ще повишат жизнеността, ще придадат яснота на мисълта и решителност за действия.

Везните са естети в живота и много хармонични личности. Характеризират се с добро чувство за хумор, висока интелигентност, способност трезво да оценят силните си страни и да ги използват. Те са страхотни адвокати, политици, режисьори и блестящи художници, скулптори и писатели. Постоянното носене на камък малахит ще засили връзката им с Ангела-хранител, ще изостри интуицията, ще предпази от зли очи и ще помогне на самотните Везни да създадат семейство.

Други подходящи за зодия Везни камъни са: аметрин, апофилит, албитен лист, аметист цвете, авантюрин, хелиотроп, хиастолит, смарагд, зелен шпинел, зелен турмалин, иолит, нефрит, кианит, кунцит, лепидолит, махагонов обсидиан, шамански камък, молдавит, розов кварц, розов турмалин, кварц пламтяща аура, перидот, пренит, рубелит, рубелит и лепидолит, супер 7, слънчев камък, мандаринов кварц, топаз, тектит, цинкит.

Вижте Камъни и кристали и Амулет за зодия Везни в нашия магазин.

Още по темата:

Заредени камъни

Камъни и зодии

Чакри

Целебната сила на камъните. Лечение с кристали

Почистване, активиране и грижи за камъните

Минерални еликсири – лечебни водни настойки с камъни

Нумерология на камъните

Свързани публикации

Оргонити
Литотерапия (Лечение с камъни)

Оргонити

Оргонити – енергийни усилватели на вибрациите, създадени за изцеление чрез

Прочетете още