Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Камъни и талисмани за зодия Скорпион

За зодия Скорпион най-подходящите камъни са предимно червените на цвят. Ако в хороскопа на Скорпиона е силен Марс, то щастливият му камък е гранат, особено най-красивата му разновидност – пиропът. Ако е силен Нептун, перфектен е зеленият гранат – уваровит. А при силен Плутон е много подходящ алмандинът – гранат “с цвят на бургундско вино”. Гранатът ще помогне на Скорпиона да намери вътрешен магнетизъм, който ще привлече именно вашия човек, именно във вашия живот. Добър талисман за Скорпиони с Асцендент в знаците на Земята (Телец, Дева и Козирог) е ясписа с високо съдържание на хематит, така нареченият кръвен яспис. Той перфектно предпазва от зли очи и е символ на жизненост и материалност. Опалите са символ на променливата съдба за Скорпионите, които обичат динамиката на живота.

Много подходящи камъни са и аквамарин, сапфир, топаз, аметист и рубин. Аквамаринът е камъкът на щастливия брак, който е много важен за чувствените Скорпиони. Аметистът пък ще възвърне енергията, която Скорпиона, като роден лидер, е склонен да инвестира в отстояването на своя жизнен Олимп.

Други подходящи за зодия Скорпион камъни са: актинолит, сълзите на апачите, берил, биотит, шамански камък, чароит, диоптаз, изумруд, енхидро, кварц пламтяща аура, зелен турмалин, диамант Херкимер, хиденит, кунцит, лабрадорит, лингам, малахит, молдавит, лунен камък, оранжев турмалин, перидот, червен шпинел, родохрозит, риолит, рубелит, рубелит и лепидолит, супер 7, тюркоаз, тектит, варсцит, унакит.

Металите на Скорпиона са желязо и злато.

Вижте Камъни и кристали и Амулет за зодия Скорпион в нашия магазин.

Още по темата:

Заредени камъни

Камъни и зодии

Чакри

Целебната сила на камъните. Лечение с кристали

Почистване, активиране и грижи за камъните

Минерални еликсири – лечебни водни настойки с камъни

Нумерология на камъните

Свързани публикации

Оргонити
Литотерапия (Лечение с камъни)

Оргонити

Оргонити – енергийни усилватели на вибрациите, създадени за изцеление чрез

Прочетете още