Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Розов оптичен калцит

Розов оптичен калцит – камък на състраданието, себеприемането и прошката. Той е красиво кристално напомняне за това, че трябва да бъдем по-нежни със себе си и другите. Помага за преодоляване на минали грешки и решения, основани на страх, с помощта на поддържащата вибрация на безусловната любов и неосъждането. Поддържа физическото действие на истината на вашето сърце.

Розовият калцит се свързва с хармоничните и състрадателни енергийни вибрации. Отваря сърдечната чакра и оставя чувство на радост, признателност и мир. Розовият калцит е мощен усилвател и очистител на енергия. Разтваря енергийните блокажи, премахва застоя или уплътняванията в енергийното поле. Потокът от енергия се стимулира в цялото физическо тяло и фините тела, ускорявайки развитието и растежа. Облекчава емоционалния стрес, насърчава спокойствието и усещането за покой.

При лечение розовият калцит поддържа общото състояние на здравето. Укрепва имунната система и помага за облекчаване на чревни разстройства и кожни заболявания.

Повече за свойствата на други видове калцити вижте ТУК

Камъните в нашия Е- магазин: Оранжев калцитЗелен калцит

Вижте също

Амулети

Камъни и зодии. Астрология и минерали

Чакри

Целебната сила на камъните. Лечение с кристали

Минерални еликсири – лечебни водни настойки с камъни

Нумерология на камъните

Камъни и кристали

Свързани публикации

Оргонити
Литотерапия (Лечение с камъни)

Оргонити

Оргонити – енергийни усилватели на вибрациите, създадени за изцеление чрез

Прочетете още