Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Камъни и талисмани за зодия Риби

Много подходящи камъни за зодия Риби са перла, аметист, хризолит, аквамарин, сапфир. Щастие в живота на Рибите ще донесат аквамарин и перли. Аквамаринът ще даде увереност и ще научи Рибите да се грижат не само за другите, но и за себе си. Перлите ще донесат просперитет и дълголетие и ще предпазят чувствителните Риби от негативни енергии. А аметистът ще донесе Рибите щастието да обичат и да бъдат обичани.

Любимите украшения на Рибите са коралите – символ на безсмъртието и щастието. Този камък с органичен произход е високо ценен от бижутерите по целия свят. Мистичното сродство на коралите с планетата с високи космически вибрации – Нептун – ги прави камъни на гадатели и пророци. Друг талисман на Рибите е лунният камък – полупрозрачен седеф или перлен фелдшпат.

Други подходящи за зодия Риби камъни са: аметрин, амфибол ангелски кварц, берил, боксит, хелиотроп, син дантелен ахат, калцит, каролит, хризопраз, церит, калаганит, коралит, енхидро, флуорит, халит, лабрадорит, лунен камък, молдавит, нюбериит, опал, ананасов кварц, кварц пламтяща аура, родицит, смитсонит, слънчев камък, тюркоаз, супер 7, тектит, вердит.

Предпочитаният метал за родените под знака на Риби е калай.

Вижте Камъни и кристали и Амулет за зодия Риби в нашия магазин.

Още по темата:

Заредени камъни

Камъни и зодии

Чакри

Целебната сила на камъните. Лечение с кристали

Почистване, активиране и грижи за камъните

Минерални еликсири – лечебни водни настойки с камъни

Нумерология на камъните

Свързани публикации

Оргонити
Литотерапия (Лечение с камъни)

Оргонити

Оргонити – енергийни усилватели на вибрациите, създадени за изцеление чрез

Прочетете още