Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Камъни и талисмани за зодия Рак

За зодия Рак най-подходящите камъни са перла и изумруд, който е благородна разновидност на берила. Те са идеални за Рака, защото ще се превърнат в стабилен източник на жизненост и вътрешна увереност за него. За Рак с Венера в Лъв са подходящи уралските изумруди, които имат лек жълтеникав оттенък. Това прави камъка да изглежда по-топъл и по-привлекателен. Много подходящи са и хризолит, топаз, аметист, перла, изумруд, рубин. Но често Ракът се нуждае от защита от външния свят, рубинът ще му помогне да спечели сила и мъдрост. Амулетите ще помогнат на Рака да стане по-любящ и предан съпруг, като същевременно ще потискат природния му песимизъм.

Други подходящи за зодия Рак камъни са: кехлибар, аметист (Pink Snowball), андерозит, берил, борнит, кафяв шпинел, калцит, карнеол, хризопраз, халцедон, дентритен ахат, енхидро, огнен ахат, кварц пламтяща аура, халит, лунен камък, мъхов ахат, молдавит, опал, озокерит, перла, розов турмалин, родонит, кварцов прах, кварц със слюда, стелерит, супер 7, тектит.

Металите на този знак са сребро и злато. Когато носи сребърни бижута ще осигури на тялото си необходимите микродози от сребро.

Вижте Камъни и кристали и Амулет за зодия Рак в нашия магазин.

Още по темата:

Заредени камъни

Камъни и зодии

Чакри

Целебната сила на камъните. Лечение с кристали

Почистване, активиране и грижи за камъните

Минерални еликсири – лечебни водни настойки с камъни

Нумерология на камъните

Свързани публикации

Оргонити
Литотерапия (Лечение с камъни)

Оргонити

Оргонити – енергийни усилватели на вибрациите, създадени за изцеление чрез

Прочетете още