Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Практически стъпки за подобряване на окисляването

Очертаните по-горе съображения ни показват, че трябва да се направят стъпки към подобряване на окисляването. Как можем да подобрим ниското и влошено производство на окислителни ензими и енергия. Основните играчи са витамините С и В3, MSM и лимонов сок във вода (вижте по-долу за подробности).

Пийте на глътки или пийте бавно до пет пъти през деня. Количествата могат да варират значително в зависимост от начина на живот, заболяването и настоящите условия. Винаги обаче започвайте от ниско ниво, увеличавайте постепенно и намалявайте или спирайте по време на всякакви реакции, в зависимост от тежестта им.

Споменатите количества са само общи указания за подобряване на окисляването. Експериментирайте и наблюдавайте реакциите на тялото си. Вижте дали и как те се променят по време на периоди на стрес и с променящи се проблеми с болестта. Също така е добре понякога да променяте състава на добавените съставки.

Ако се чувствате здрави и добре, 1-3 гр. витамин С и MSM дневно може да са добре за вас. За основен хроничен здравословен проблем може да вземете 3-5 гр. от всеки, а по време на остра инфекция или като ракова терапия можете постепенно и временно да увеличите дозата до 10 гр. Равна чаена лъжичка витамин С или МСМ е около 3 гр., а чаената лъжичка с връх е около 5 гр.

Винаги започвайте с ниска доза и постепенно увеличавайте до оптимално количество с което се чувствате добре и ви е комфортно. Намалете или спрете това лечение, ако развиете силно възпаление. Вместо това направете период на гладуване.

Назад                                                                                          Продължава

Автор: Walter Last

Книги за самолечение на Walter Last

Свързани публикации