Порнографията е заплаха за интимния живот на двойките

Порнографията оказва отрицателно влияние върху интимния живот на двойките. В съвременното общество, все повече и повече мъже предпочитат порнографията пред истинската жена, смятат сексолозите.

Изследване установило, че днес, благодарение на интернет- порнографията, мъжете мастурбират от 50 до 500% по-често, отколкото преди когато обикновено мастурбацията се случвала веднъж на ден или по-малко. Това може да доведе до проблеми, ако мъжът има сериозна връзка. Причината е в това, смятат специалистите, че от психологическа гледна точка някои мъже са на ниво на развитие на 17-годишен подрастващ.

Обаче, тялото им не съответства на тези възрастови показатели. Затова, интервалите между ерекциите са по-големи. Ако за един ден мъжът е мастурбирал няколко пъти, то жената има вероятност да се сблъска с трудности в интимен план. Мъжете често си признават, че по време на секс са отегчени и искат той бързо да приключи. В същото време, във физиологичен смисъл, те могат да бъдат възбудени, което не се отнася за психологическия аспект.

В тази връзка, експертите призовават мъжете да се откажат, поне временно, от порнографията, за да не се сблъскват с интимни проблеми в семейството.

Още по темата

Книги за изчистване на организма

БИЛКОЛЕЧЕНИЕ

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия- лечение с камъни

Основни Захари

Мазнини и масла

Напълняване и наднормено тегло

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност