Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Ларвикит

Черен ларвикит – мъдрост, истина и величие

Чакри: V чакра (Вишудха) – гърлена, VI чакра (Аждна) – трето око и VII чакра (Сахасрара) – коронна

История и описание

Ларвикитът е магматична скала, която принадлежи към семейството на фелдшпатите. За първи път е открит на бреговете Ларвик в Норвегия. Възрастта на гранитната кариера е около 300 милиона години. Наричат ​​го още норвежки лунен камък, черен лабрадорит, синята перла на фиорда, син гранит и др.
Оцветяването е в синьо-зелено-бели тонове с перлен блясък. Има проби от тъмно сиво до тъмно синьо, има и черни екземпляри, а тези с преливания от стомана към синьо са особено очароващи окото. Ако завъртите камъка бавно, гледайки го на светлина, можете да забележите магията на движеща се дъга от цветове.

Лечебни свойства

Ларвикитът нормализира функцията на сърдечно-съдовата система, подобрява работата на пикочно-половата система, помага при лечението на женски проблеми, успокоява пристъпи на паника, облекчава епилептични припадъци, предотвратява кожни заболявания и удължава младостта на кожата. При редовни масажни сесии с ларвикит са отбелязани положителни резултати при заздравяването на гръбначния стълб и ставите, при повишаване защитните свойства на имунната система.

Ларвикитът е полезен при състояния или заболявания, които засягат главата или лицето. Може да помогне за подобряване на мозъчната функция и да помогне за възстановяване от инфаркти и инсулти. Известно е също, че помага за коригиране или лечение на много проблеми с ученето.

Ларвикитът може да помогне за пречистване на тялото и да подпомогне мускулната детоксикация. Освен това може да успокои нервите и да регулира кръвното налягане, да помогне за метаболитните функции на тялото и усилията за отслабване.

Магически свойства

Ларвикит е известен със своите мистични сили. Използва се в езотериката като пътеводител към неизвестното, улеснява духовните практики. Смята се, че има тясна връзка с енергията на Земята и Космоса и е в състояние да “нахрани” собственика си с нея. Това позволява на човека да развие нови способности, например:
– награждава с дарбата на прозорливостта;
– развива психичните способности;
– предпазва от неблагоприятни енергии, като унищожава въздействието на мислите на други хора върху аурата;
– стимулира интелекта, нестандартното мислене, укрепва волята, хармонизира работата на ума;
– помага за вземане на правилни решения;
– изпълва физическото тяло с енергия, жизненост, стабилизира нервната система.

Този камък е отличен инструмент за осъзнато сънуване. Ще можете да запомните сънищата си ярко и това ще ви помогне да разтълкувате значението им по-точно и своевременно.

Ларкивитът е много мощен и интелигентен камък. Докато работите с енергиите на този камък, ще можете да видите зад фасадата, да различите кои хора са ви истински приятели и кои не. Този камък ще ви насърчи да не ставате твърде емоционални за всяко малко нещо, което ви се случва, защото зад всичко има голяма причина! Той ще подпомогне вашето емоционално изцеление и ще бъде 100% зад вас, когато е необходимо приключване. Той ще ви направи по-адаптивни към ситуациите, така че да не се чувствате изгубени или объркани.

Ларкивитът ще ви помогне да създадете нови пътища за учене, както и ще ви отвори нови врати за възможности. Ще ви даде мъдрост и сила да превърнете плановете си в реалност. Ще ви помогне да разберете сложните проблеми, така че да можете да намерите най-добрите решения, мъдрите решения, които не се основават на вашите емоции. Енергията на този камък ще ви подкрепя във вашите проекти, начинания и бизнес до края или докато постигнете финансовите си цели.

Талисмани и амулети

Този минерал е талисман на творческите натури – художници, композитори, писатели. Собствениците на този камък, могат да бъдат сигурни в защитата от загуба на енергия и отрицателното въздействие на други хора. Ако трябва да ускорите изпълнението на задача, проект или цел, или да приключите с проблем, ларвикитът ще ви помогне.

Зодии: Скорпион, Риби, Водолей

Вижте камъните в нашия Е-магазин: Черен ларвикит

Вижте още

Кристална лечебна решетка (енергийна стимулация)

Амулети

Заземяване

Камъни и зодии. Астрология и минерали

Чакри

Целебната сила на камъните. Лечение с кристали

Минерални еликсири – лечебни водни настойки с камъни

Нумерология на камъните

Камъни и кристали

Книги за самолечение на Walter Last

Свързани публикации

Оргонити
Литотерапия (Лечение с камъни)

Оргонити

Оргонити – енергийни усилватели на вибрациите, създадени за изцеление чрез

Прочетете още