Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Кварцов кристал златен лечител

Кварцов кристал златен лечител – камък очистител

Чакри: III чакра (Манипура) – слънчев сплит, VI чакра (Аждна) – трето око и VII чакра (Сахасрара) – коронна, изчиства всички чакри

Описание
Кварцът златен лечител е силициев диоксид с включвания от железен оксид, които придават на кристала отличителни златисти и жълти нюанси. Железният оксид в този минерал е във формата на златни включвания или покритие под повърхността или между слоевете на кристала. Кристалът има множество нюанси, които варират от бледо, ясно и прозрачно жълто до непрозрачно и плътно тъмно златисто с кехлибарени нюанси. Интензитетът на цвета варира от концентрацията на железен оксид в камъка. Може да бъде частично или напълно наситен с елемента железен оксид. Когато концентрацията на желязото е ниска, кристалът има бледожълти нюанси в бяла прозрачна матрица. Когато концентрацията на желязо е висока, кристалът има много наситени златисти цветове.

Находища на кристала има на много места по целия свят, например САЩ, Англия и Китай.

Лечебни свойства

Златният лечител е майстор лечител за всяко състояние. Може да бъде полезен за лечение на клетъчната памет, ефективен рецептор за програмиране и полезен за многоизмерно изцеление. Почиства и подобрява състоянието на органите, стимулира имунната система, връща тялото в равновесие, успокоява изгаряния и може да се използва за повишаване на енергията.

Магически свойства

Златен лечител – кристал с висока вибрация, майстор лечител, многоцелеви лечебен кристален инструмент, който дава възможност за пространствено изцеление. Той има достъп до Златния лъч, висша вибрация на светлината. Златния лъч е повдигаща вибрация, носеща добри намерения, също така той разтваря и освобождава от блокажи. Златният лечител е духовен кристал, който усилва и улеснява духовното общуване на големи разстояния, включително между световете и достъпа до Христовото съзнание. Кристалът усилва радостта, балансира ин и ян енергиите и подравнява всички чакри.

Златният лечител има характерен златист оттенък, причинен от естественото покритие с железен оксид между и под слоевете на кристалите в кварца. Кварцовите кристали златен лечител са образувани със защитно покритие, съставено от тънки слоеве при растежа на кристалите, а не от въздействие с киселинна вана. Кварцовите кристали могат да бъдат чисти и прозрачни, с точки или натрупвания с цветове от бледо до млечно златистожълти нюанси.

Зодии: Всички

Вижте камъните в нашия Е-магазин: Кварцов кристал златен лечител (шипове)

Вижте още

Кристална лечебна решетка (енергийна стимулация)

Амулети

Заземяване

Камъни и зодии. Астрология и минерали

Чакри

Целебната сила на камъните. Лечение с кристали

Минерални еликсири – лечебни водни настойки с камъни

Нумерология на камъните

Камъни и кристали

Книги за самолечение на Walter Last

Свързани публикации

Оргонити
Литотерапия (Лечение с камъни)

Оргонити

Оргонити – енергийни усилватели на вибрациите, създадени за изцеление чрез

Прочетете още