Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Камъни и талисмани за зодия Козирог

Много подходящи камъни за зодия Козирог са раухтопаз (опушен кварц), рубин, аметист и гранат. Рубинът ще направи Козирога по-упорит и ще му помогне в избора правилната посока. Раухтопазът ще укрепи ума, ще засили очарованието и ще дари аура на магнетизъм, на която нито приятелите, нито враговете на Козирога ще могат да устоят.

Планетата-владетел на Козирога е Сатурн, затова е подходяща една от разновидностите на ахата – оникс. Камъкът на Сатурн също е синия шпинел, наричан още сапфирен шпинел. И още един от талисманите на Козирога – малахит.

Жените Козирози обикновено имат активна житейска позиция. Освен семейството, за тях са важни саморазвитието и кариерата. Затова са склонни към депресия, ако не успеят, така че най-добрите талисмани за тях са камъните, които носят късмет и успех в бизнеса.

Други подходящи за зодия Козирог камъни са: кехлибар, анкерит, арагонит, азурит, габро камък, брошантит, карнеол, халкопирит, диаболеит, флуорит, галенит, зелен и черен турмалин, ханкокит, гагат, лабрадорит, лазурит, магнетит, малахит, миметезит, молдавит, кварц пламтяща аура, супер 7, салеит, леден кварц, тигрово око, тектит, тюркоаз.

Металите на Козирога са олово и злато.

Вижте Камъни и кристали и Амулет за зодия Козирог в нашия магазин.

Още по темата:

Заредени камъни

Камъни и зодии

Чакри

Целебната сила на камъните. Лечение с кристали

Почистване, активиране и грижи за камъните

Минерални еликсири – лечебни водни настойки с камъни

Нумерология на камъните

Свързани публикации

Оргонити
Литотерапия (Лечение с камъни)

Оргонити

Оргонити – енергийни усилватели на вибрациите, създадени за изцеление чрез

Прочетете още