Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Калцит златен лъч

Калцит златен лъч – отличен кристален инструмент за медитация и за настройка към висшия ментален план. Пробужда умствената бдителност, тъй като превежда висшите умствени енергии във физическото царство. Подпомага растежа, както и разпознаването на онези, с които човек е бил свързан от минали животи и други измерения. Това е енергизиращ камък и може да бъде полезен за привличане и свързване с хора в приятелство и бизнес.

Калцитът златен лъч стимулира умствената дейност и заземява човека във физическото тяло. Помага за преосмисляне и определяне на шаблоните от самоограничаващи убеждения. Полезен кристален инструмент за гадаене. Може да активира коронната чакра и да изравни всички чакри с етерното поле. Калцитът златен лъч може да бъде полезен за премахване на негативността и стимулиране на основната, сакралната и чакрата на слънчевия сплит.

При лечение калцитът златен лъч може да бъде полезен за отстраняване на блокажи на нервната и кръвоносната системи. Може също да бъде полезен при лечение на заболявания на черния дроб, жлъчния мехур и ендокринните жлези.

Повече за свойствата на други видове калцити вижте ТУК

Камъните в нашия Е- магазин: Оранжев калцитЗелен калцит

Вижте също

Амулети

Камъни и зодии. Астрология и минерали

Чакри

Целебната сила на камъните. Лечение с кристали

Минерални еликсири – лечебни водни настойки с камъни

Нумерология на камъните

Камъни и кристали

Свързани публикации

Оргонити
Литотерапия (Лечение с камъни)

Оргонити

Оргонити – енергийни усилватели на вибрациите, създадени за изцеление чрез

Прочетете още