Как влияе на брака ежедневният секс?

Тази двойка решила да прави секс всеки ден в продължение на една година, за да съживи брака си. От тогава минали пет години, как са се развили нещата при тях? Не толкова често, подарък за рожден ден в обикновено семейство привлича вниманието на света и става предмет на обсъждане за много психолози от различни страни.

Американката от Северна Каролина Чарла решила да подари на съпруга си Брад за 40-летието… ангажимента да правят секс всеки ден в продължение на една година. Този свой експеримент тя документирала внимателно, за да публикува книга, неочаквано превърнала се в бестселър. Опитът от ежедневния съпружески секс беше представен преди пет години.

Местна журналистка, решила да отиде в семейството и да разбере, как живеят съпрузите. В редакцията, преди посещението мненията се разделили. Някои смятали, че Чарла и Брад са разведени, други, че са изпаднали в депресия. Мнозинството смятали, че след такъв “секс-маратон” съпрузите вече не могат да се гледат без дрехи, затова самата идея за секс предизвиква в тях гадене. Всички тези “умници” обаче се оказали посрамени. Чарла все още е женена и смята себе си за много по-щастлива от преди.

“Не можех дори да си представя, че моя подарък ще окаже такова влияние върху нашия живот със съпруга ми- казва тя-.. Когато написах книгата, дори в мислите си не допусках да ставам секс-гуру. Преди началото на експеримента, ние със съпруга ми мислехме за нощите със секс по този начин: той си казваше: “Наистина ли днес е деня?”, а аз си казвах: “Дали да не го отложим за утре?” Причини да не правим секс се намираха винаги. Но, след това всичко се промени.”

Експериментът минал почти така, както бил замислен, въпреки че Чарла признава, че през тази година тя и нейният съпруг имали много дни, когато те не искали секс. Средно, те имали до 28 контакта всеки месец. Днес, те продължават да се карат и помиряват, да спорят и да се съгласяват. И продължават да правят секс, защото през същата тази година те открили, че се разбират помежду си с полудуми и с едно докосване.

Но когато Чарла била попитана, дали е готова да повтори опита си, жената отговорила без колебание: “Не, разбира се!”

Още по темата

Книги за изчистване на организма

БИЛКОЛЕЧЕНИЕ

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия- лечение с камъни

 Упражнения

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност