Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Колко добър е секса- зависи от неговата продължителност!

Резултатите от съвместни изследвания на канадски и американски психолози позволили да се определи идеалната продължителност на половия акт. “Добрият секс не може да бъде дълъг” – решили в крайна сметка учените. Това заключение експертите направили след допитване сред здравни специалисти.

Било установено, че от проникването до еякулацията трябва да има средно от 7 до 13 минути. В допитването за продължителността на секса участвали експерти от различни области на медицината. Сред тях имало консултанти по въпросите на брака и семейството, медицински сестри, психолози, гинеколози. Право на глас имали и социалните работници, които предвид естеството на работата си, имат тясна връзка с клиентите.

Както се оказало, бурните любовни нощи с продължително съвкупление – са доста опасна фантазия. Най-големият проблем, пред който са изправени романтиците – е неоправдани очаквания. Мъжете, усещайки настроението на жените, изпадат в депресия, която в напреднал стадий може да доведе до еректилна дисфункция.

За да се избегнат подобни проблеми в отношенията, учените препоръчват на любовниците да се отърват от “вредните” стереотипи. “Ние се надяваме, че резултатите от нашата анкета ще развенчаят митовете за дългия секс и ще отворят очите на хората за реалните факти за половия акт”, – казва един от авторите на изследването, професорът по психология Ерик Корти.

Той смята, че благодарение на проведената работа, хората ще престанат да се измъчват от реторични въпроси и да търсят проблеми в себе си, самочувствието им ще се повиши, а всички малки комплекси ще продължават да бъдат лекувани с терапевти, а не в кабинета на пластичния хирург.

Още по темата

Книги за изчистване на организма

Билколечение

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия – лечение с камъни

Камъни и кристали

Свързани публикации