Имунната система влияе върху мозъчните клетки

От силата на имунната система зависи целостта на нервните клетки на мозъка, твърдят изследователи от Калифорнийския университет. Учените провели изследване, в което изучили имунната система, от гледна точка на неврологията, психологията и невробиологията.

Оказало се, че измененията в мозъка, които са свързани с обработката на информация, провокират заболявания на нервната система (най-вече шизофрения и аутизъм). От друга страна, изследванията показали, че силата на имунната система влияе върху целостта на нервните клетки в мозъка.

Според експертите, отслабването на имунитета в детството и юношеството е особено опасно, защото, именно, това е времето, в което върви усиления растеж на мозъчните клетки.

Още по темата

Книги за изчистване на организма

БИЛКОЛЕЧЕНИЕ

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия- лечение с камъни

 Упражнения

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност