Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Камъни и талисмани за зодия Близнаци

За зодия Близнаци най-подходящите камъни са халцедон и златен берил, които имат най-голяма защитна сила. Най-подходящият за Близнаци е зеленият халцедон – хризопраз. Това е най-рядката му разновидност. Много подходящи са и аметист, изумруд, сапфир, перла, топаз, хризолит, цитрин. Топазът е най-добрият приятел на Близнаците, който ще им помогне да се отърват от опасността от преумора и да балансират преливащата им енергия. Аметистът и смарагдът ще им помогнат да доведат до успешен край начинанията, ще поддържат енергията им в добра форма по време на трудни моменти от техния Път.

Други подходящи за зодия Близнаци камъни са: ахат, аметрин, апатит, апофилит, аквамарин, син шпинел, калцит, целестит, хризокола, дендритен ахат, епидот, кварц пламтяща аура, хаулит, нефрит, магнетит, молдавит, зелен обсидиан, многоцветен турмалин, фенацит, ананасов кварц, супер 7, двуцветен слънчев камък, серпентин, тектит, турмалин, турмалинов рутилиран кварц, тигрово око, варисцит, динен турмалин, зебра камък, зоизит, улексит.

Металите на Близнаците са злато и живак. Препоръчително е близнаците да носят пръстени на малкия пръст, тъй като този пръст е пръстът на Меркурий.

Вижте Камъни и кристали и Амулет за зодия Близнаци в нашия магазин.

Още по темата:

Заредени камъни

Камъни и зодии

Чакри

Целебната сила на камъните. Лечение с кристали

Почистване, активиране и грижи за камъните

Минерални еликсири – лечебни водни настойки с камъни

Нумерология на камъните

Свързани публикации

Оргонити
Литотерапия (Лечение с камъни)

Оргонити

Оргонити – енергийни усилватели на вибрациите, създадени за изцеление чрез

Прочетете още