Билки за добър сън

Ако търсите естествен начин да се наспите добре през нощта, то вижте тези четири билки, доказали своите успокояващи свойства:

Пасифлора, часовниче (Passionflower)

Откритите в пасифлората съединения имат успокояващ и релаксиращ ефект, който облекчава от последствията на стреса. Изсушени листа на пасифлора са били използвани в продължение на стотици години от индианците за направата на успокояващ чай.

Корени на Валериан (Valerian)

Използван в много култури, валериановият корен има успокояващи свойства, които могат да стимулират релаксацията и спокойния сън.

Лайка (Chamomile)

Като член на семейството на маргаритката, за лайката се казва, че има успокояващи, релаксиращи свойства- ето защо е популярна съставка към много чайове за преди лягане.

Превара (Skullcap)

American превара ( Scutellaria lateriflora ) е била използвана от индианците за успокояване и заспиване. Не забравяйте да се консултирате с личния си лекар или фармацевт преди да вземете някаква билкова добавка или продукт, особено, ако имате някакво заболяване или приемате някакви лекарства!

Още по темата:

Билколечение

Вечеря за добър сън

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

drink
Билколечение

Билки за добър сън

Ако търсите естествен начин да се наспите добре през нощта, то вижте тези четири билки, доказали своите успокояващи свойства: Пасифлора, часовниче (Passionflower) Откритите в пасифлората

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност