Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Апофилит

Апофилит – енергия и силна връзка с духовното царство

Чакри: VI чакра (Аждна) – трето око, VII чакра (Сахасрара) – корона, Висша корона и Сома (amria) чакра

Описание

Апофилитът е наименование на специфична група филосиликати, клас минерали. Името му произлиза от гръцкото “apophylliso”, което означава “лющи се” и това е характерно за този клас минерали, да се разпадат при нагряване от загуба на вода. Находища на апофилит има в Индия, Германия, Канада, Норвегия, Шотландия, Ирландия, Бразилия, Япония и САЩ.

Лечебни свойства

Апофилитът поддържа дихателната система и може да бъде полезен за облекчаване на астматични пристъпи. Може също да неутрализира алергиите и да стимулира регенерацията на лигавиците и кожата.

Магически свойства

Апофилитът е отлично кристално средство за стимулиране на метафизичните способности, особено работата с минали животи. Той има високо съдържание на вода, което го прави много ефективен проводник на енергийни вибрации. Смята се, че е носител на Акашовите записи със силна връзка с духовното царство и връзки с девите, феите и растителното царство. Може да се използва за улесняване на астралните пътувания и осигурява ясна връзка с физическото тяло по време на изхода от пътуване извън тялото.

Апофилитовите кристали могат да се използват за поддържане и повишаване на енергийните нива, подпомагане на клетъчното подмладяване и запазване. Енергийно помага за освобождаване на потиснати емоции и съдейства за преодоляване на безпокойството, тревогите и страховете. Той е прекрасен кристален инструмент, подпомагащ лечението с енергия и позволяващ по-дълбоко състояние на релакс и откритост на участниците в лечението.

Зеленият апофилит активира сърдечната чакра и осигурява енергия и прямота в решенията, свързани със сърцето. Поглъща и предава универсална енергия и създава чувството на благодарност и радост.

Апофилитовите пирамиди са мощни енергизиращи кристали, подобряващи духовното зрение и стимулиращи чакрата на третото око. Твърди се, че гледането през основата на пирамидата в посока към върха отваря портал или “звездна врата”. Пирамидите имат способността да съхраняват и могат да се използват за енергийно зареждане на обекти.

Зодии: Близнаци и Везни

Вижте камъните в нашия: Е-магазин

Вижте още

Кристална лечебна решетка (енергийна стимулация)

Амулети

Заземяване

Камъни и зодии. Астрология и минерали

Чакри

Целебната сила на камъните. Лечение с кристали

Минерални еликсири – лечебни водни настойки с камъни

Нумерология на камъните

Камъни и кристали

Книги за самолечение на Walter Last

Свързани публикации

Оргонити
Литотерапия (Лечение с камъни)

Оргонити

Оргонити – енергийни усилватели на вибрациите, създадени за изцеление чрез

Прочетете още