Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Вътрешна комуникация

За добра вътрешна комуникация, получаване на директни указания от Висшето ви Аз, може да комбинирате релаксация, визуализация, молитва и медитация. Започнете с релаксиращия метод, който ви дава усещане за плуване по-дълбоко и по-дълбоко към дъното на езеро или море.

Може да си представяте, че потъвате в дълъг, черен тунел към ядрото на своето същество. Колкото повече плувате или потъвате, толкова повече шума и случващото се във външния свят ще остават далеч зад вас. Оставете всеки шум да се носи по вълните на повърхността на езерото или морето, докато останете на дъното в пълно спокойствие и тишина.

Вместо да слизате надолу, може ментално да създадете специална стая, в която влизате само когато искате да получите вашите насоки, или чрез телепатична комуникация, или като се срещате с мъдър и мил гид. Едно място, създадено от вас, за вътрешна комуникация.

Друга възможност е ментално да вървите по сенчести пътеки покрай водопад и да срещнете гида си там. Независимо дали ще видите образа му или не, обърнете се към вашия гид с благоговение. Поискайте да започне да ви напътства по духовния ви път, по здравни въпроси и по други проблеми, като пряко общува с вас!

След това тихо задайте конкретния въпрос и слушайте отговора. Може да получите незабавно телепатичен отговор, като чуете вътрешен глас, или може просто да се появи като мисъл. Като алтернатива, можете да усетите определено чувство като отговор на въпроса, вместо да получите мисловен такъв, и това ще ви насочи в каква посока да продължите.

Най-важното, е да се поддържа изчистено съзнанието, след като сте задали своя въпрос. В противен случай може да не чуете отговор или сами да си дадете отговор. Може да зададете няколко въпроса и ще чуете отговорите като диалог. Подгответе въпросите си предварително, преди началото на релаксацията, така че да не е нужно да разсъждавате по време на медитацията.
Автор: Walter Last

Продължава >>>

Свързани публикации