Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Тълкуване на съня според деня от седмицата

Сънища в неделя/понеделник

Сънищата в неделя/понеделник носят психологическата и емоционална характеристика на спящия. Чрез картините, появили се по време на съня, може да се анализира степента на натоварване, силните преживявания и състоянието на нервната система.

Колкото по-силно е натоварването на психиката в живота, толкова по-странни и по-непонятни са сънищата. Като правило те не се сбъдват в действителността. Ако обаче това се случи, инцидентът няма да бъде фатален. Препоръчително е да не обръщате много внимание на сънищата, които се появяват в началото на работната седмица.

Сънища в понеделник/вторник

Сънищата в понеделник/вторник изразяват творческия потенциал на сънуващия. Като правило те са ярки и емоционални. Тук вече си струва да обърнете внимание на предзнаменованията, които сънят е искал да ви предаде.

Ако нощта е предизвикала много приятни впечатления у вас, то наяве можете спокойно да започнете да прилагате новите идеи в живота си, активно да се заемете с работа. Ако обаче сте се събудили с неприятен послевкус в душата си, то тогава не е желателно да се захващате с нови начинания.

Ако видите победа в съня си през тази нощ, се смята за пророческа поличба. Осъществяването на подобни сюжети обикновено се случва в близките десетина дни. Ако е изминало повече време, не си струва да чакате превъплъщение.

Сънища във вторник/сряда

Сънищата във вторник/сряда са изпълнени с активност и изобилие на различни сюжети. Намирането на единствената правилна смислова нишка в този хаос е практически невъзможно. Такива сънища не се сбъдват в действителността. Съществува обаче малка вероятност за осъществяването на някои отделни части от съня, които никога не съдържат в себе си нищо лошо.

Сънища в сряда/четвъртък

Сънищата, които се появяват в сряда/четвъртък имат голямо значение. Много е вероятно именно тази нощ да ви помогне да намерите решение на дългогодишен проблем, да си отговорите на важни въпроси. Сънят може наистина да има съдбоносно значение и да ви покаже начините чрез които да излезете от финансова криза или да решите конфликти.

Сънища в четвъртък/петък

Тази вечер е важна за хората, които се интересуват от личния си живот повече, отколкото от работата. Сънищата в четвъртък/петък са пророчески. Всъщност през този период има обостряне на интуицията, която показва резултатите чрез съня.

Всички сюжети, които успеете да запомните до сутринта, ще си намерят място в реалния живот, може би дори и в същия ден. Значението на емоционалния фон в тази вечер говори за бъдещи добри или лоши събития. Ако сте сънували нещо приятно, то трябва да очаквате късмет в живота.

Сънища в петък/събота

Сънят в петък/събота също може да се използва наяве. Изобилието от щастливи събития и приятни впечатления, говори за получаването на много положителни емоции през следващите дни. Често съновиденията през тази нощ описват събития от близкото бъдеще, не само за самия сънуващ, но и за неговите близки приятели или членове на семейството.

Сънища в събота/неделя

Сънищата в събота/неделя се сбъдват в същия ден. Събитията, които те предсказват, зависят от настроението на съня. Ако сте видели нещо добро, то тогава си струва да очаквате въплъщението. В случай на отрицателна окраска на съновидението, то може изобщо да не се прояви в реалния живот.

Вижте също:

Съновник. Тълкуване на сънища

Сънищата могат да ни разказват за болестите

Значение на камъните в сънищата

Свързани публикации