Съновник-Р-Ръце, пръсти, ръкавици

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате: Ръце, пръсти, ръкавици

Ръцете и пръстите в сънищата са много важен символ: те се смятат за част от тялото, без които не е възможно да водите нормален живот и да се радвате на живота. Народът има много пословици и поговорки. в които се споменават ръцете. Те имат различни значения, така че и за значението на този символ е трудно да се говори еднозначно.

Ако виждате ръцете си насън, то нуждата ви от помощници е станала твърде голяма. Ако сте претоварени на работата- наемете асистент, ако сте вкъщи- споделете отговорностите с партньора си.

Слушайте предчувствието си, ако в съня си виждате човек с ръце с неестествена форма, най- вероятно се занимавате с хора, които не само не оправдават вашите надежди, но и ви принуждават да работите няколко пъти повече.

Ако сънувате, че ви сърбят ръцете- разправии и изясняване на отношения с неуравновесени хора, нещастна случка.

Ако сънувате, че внимателно се опитвате да измиете ръцете си- няма на кого да се надявате, затова вземете решение сами и навреме се откажете, защото няма да можете да скриете това, което сте направили, истината ще излезе наяве.

Ако виждате насън човек, който прави всичко сам със собствените си ръце и ви предлага своята помощ, това означава, че ще се запознаете с човек, който ще ви измъкне от обърканата ситуация.

Ако сънувате че седите в дупка и не можете да се измъкнете, никой не се отзовава на вика ви за помощ, никой не ви протяга ръка- този сън ви предупреждава за предстоящо разочарование, ще се скарате се с надежден човек, съдено ви е да изпитате нови усещания.

Ако сънувате човек, който седи като статуя и ръцете му са спуснати отстрани- ще трябва да се справяте с непоправим лентяй, това което сте намислили няма да стане, защото нямате истински съюзници недоразумение и комуникация с празни хора.

Ако сънувате, че започвате да потъвате, но не търсите помощ а се опитвате сами да се измъкнете- ще признаят заслугите ви по нов проект, изгодна сделка. Ако сънувате, че сте загубили ръката си, то вас ви очакват неприятности от всички страни.

Последни публикации

Продукти

Свързани публикации