Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – ръце, пръсти, ръкавици

Ако сънувате ръце, пръсти, ръкавици

Тълкуване на съня

Ръцете и пръстите в сънищата са много важен символ. Те се смятат за част от тялото, без които не е възможно да водите нормален живот и да се радвате на живота. Народът има много пословици и поговорки. в които се споменават ръцете. Те имат различни значения, така че и за значението на този символ е трудно да се говори еднозначно.

Ако виждате ръцете си насън, то нуждата ви от помощници е станала твърде голяма. Ако сте претоварени на работата – наемете асистент, ако сте вкъщи – споделете отговорностите с партньора си.

Слушайте предчувствието си! Ако в съня си виждате човек с ръце с неестествена форма, най- вероятно се занимавате с хора, които не само не оправдават вашите надежди, но и ви принуждават да работите няколко пъти повече.

Ако сънувате, че ви сърбят ръцете – разправии и изясняване на отношения с неуравновесени хора, нещастна случка.

Ако сънувате, че внимателно се опитвате да измиете ръцете си. Този сън ви показва, че няма на кого да се надявате. Вземете решение сами и навреме се откажете. Няма да можете да скриете това, което сте направили, истината ще излезе наяве.

Ако виждате насън човек, който прави всичко сам със собствените си ръце и ви предлага своята помощ, това означава, че ще се запознаете с човек, който ще ви измъкне от обърканата ситуация.

Ако сънувате че седите в дупка и не можете да се измъкнете. Никой не се отзовава на вика ви за помощ, никой не ви протяга ръка. Този сън ви предупреждава за предстоящо разочарование. Ще се скарате се с надежден човек, съдено ви е да изпитате нови усещания.

Ако сънувате човек, който седи като статуя и ръцете му са спуснати отстрани – ще трябва да се справяте с непоправим лентяй. Това, което сте намислили, няма да стане, защото нямате истински съюзници. Недоразумение и комуникация с празни хора.

Ако сънувате, че започвате да потъвате, но не търсите помощ а се опитвате сами да се измъкнете. Означава, че ще признаят заслугите ви по нов проект, изгодна сделка. Ако сънувате, че сте загубили ръката си. То вас ви очакват неприятности от всички страни.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации