Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – работа

Ако сънувате Работа

Тълкуване на съня: Чрез символа на работата подсъзнанието ви изпраща знак за това, че сте зациклили в работата си. Може би сте прекалено зает с работа и не отделяте време за семейството си. Символът “работа” във вашите сънища указва дълголетие, срамежливост. Работата и труда могат да се свържат с поговорките: “Работата не е вълк и няма да избяга”, “Всички работи не можеш да свършиш”, “Който не работи не трябва да яде.”

Ако сте сънували, че търсите работа, това говори за вашата неудовлетвореност от финансовото ви състояние или отговорностите ви в работата, от отношението на колегите ви, от ниското заплащане. Вие най-вероятно не го осъзнавате и подсъзнанието ви изпраща сигнал под формата на сън, че нямате душевно спокойствие и удовлетворение от това.

Ако насън пишете заявление за напускане. Този сън ви подсказва, че е дошло време за важна крачка, за която отдавна мечтаете. Не ви достига решимост и се страхувате да я направите. Подсъзнанието ви намеква – стига си мислил, време е за действие. Ако не го направите ще ви предстои труден период на размисъл и съмнение.

Ако насън ви освобождават от работа. Наяве ще трябва да работите усилено, за да спечелите уважението на другите, Да се доказвате на работното си място, да доказвате своя професионализъм.

Ако насън работите нещо различно от вашата квалификация. Чака ви изпитание, което ще издържите достойно, в резултат на което ще се докажете като надежден партньор и отговорен човек.

Ако сънувате че сте повишени в работата.  Този сън ви предвещава разочарование и обиди в близко бъдеще. Имате надежди, които не могат да бъдат изпълнени в този период.

Ако насън виждате други хора да работят- можете да се надявате на благоприятно развитие на вашите дела. Ако насън вие самите работите упорито- то вас ви очаква успех и нови начинания.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации