Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – родител

Ако сънувате Родител

Тълкуване на съня: Родителите са най-значимите фигури в живота на всеки човек. Няма по- важни хора, от всички около вас, от вашите баща и майка. Затова и появата на родителите в сънищата е от особено значение за сънуващия. Родителите в съня указват водеща съдбовна тенденция за някакъв дълъг или важен период в живота на сънуващия (в зависимост от това как изглеждат и какво правят и казват). Сънят показва началото на важен и съдбовен етап в живота ви.

Образът на бащата или майката в съня подчертава, както значението на събитието, така и известна независимост на това събитие от съзнанието на сънуващия. Положителните образи на бащата или майката са равносилни на родителска благословия и късмет.

Бащата – въплъщава решителност, грубост, изпитателен поток на съзнанието, твърдост, предупреждение или откриваща се перспектива, с която сънуващия влиза в контакт.

Майката – играе ролята на съдбата – награди, желания, кариерни дела, пречки в брака (за жените).

Всички други роднини в съня се третират по-често в негативен смисъл, като спорове, кавги и неприятности.

Умиращите родители в съня ви имат още по-голяма значимост! Ако виждате починалите си родители насън, вашето подсъзнание се опитва да неутрализира чувството на скръб от скорошната ви загуба.

Не се притеснявайте за смисъла на тази сън – това е просто опит на ума ви да се адаптира към живота без нещо, което доскоро сте смятали за незаменимо.

Ако виждате непознати или чужди хора като свой родител, то някой ще ви изпревари и измести по нечестен път.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации