Тигрово око

tigrovo-okoЧакри: Слънчев сплит

Предания

През Средновековието тигровото око е имало славата на камък-пазител от лоши очи и магии. Считало се, че предпазва от злополуки, лошо влияние и лицемерни приятели.

Тигрово око било обичано от римските легионери, които гравирали на повърхността му магически символи за защита в битките. Индийците вярвали, че окото на тигъра е мощен талисман и камък- стимулант.

Лечебни свойства на тигровото око

Маговете вярвали, че тигровото око управлява слънчевата енергия, превръщайки нейния поток в лечебна “еманация” и направлявайки я в човешкото тяло. Следователно тигровото око се препоръчвало да се носи от болни и слаби хора.

Съвременните литотерапевти вярват, че тигрово око притежава проективна енергия, помага при астма и псориазис. Бижутата с тигрово око ще ви помогнат бързо да се справите с умората и да преодолеете стреса.

Съвременните познавачи на мистичните свойства на камъните смятат, че бижутата с тигрово око предпазват собственика си от неоправдана ревност и безразсъдното пилеене на пари, помагат да забелязвате детайлите.

Полезен е за гърлото, бъбреците, стомаха и цялата храносмилателна система.

Обостря интуицията и предупреждава за проблеми: когато приближава опасност пръстените с него “натежават”, пречат, започвате да ги усещате с ръцете си.

Вижте камъните в нашия Е-магазин

Още по темата:

Заредени камъни и кристали

Чакри

Целебната сила на камъните. Лечение с кристали

Почистване, активиране и грижи за камъните

Минерални елексири- лечебни водни настойки с камъни

Нумерология на камъните

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност