Стомашни киселини, болки и дискомфорт

Много хора страдат от стомашни киселини и за този проблем обикновено използват лекарства, които понижават киселинността. Естествено,  лекарствата облекчават, но няма да излекуват проблема.

За проблема стомашни киселини изключително добър помощник и лечение, е картофа. Да, знам, че сигурно ще се изненадате, но картофите понижават киселинността на стомаха и същевременно лекуват различни нарушения на лигавиците, които може да имате.

Рецептата е много лесна:

1 средно голям суров картоф, обелен, рендосан и изстискан (ако разполагате със сокоизстисквачка ще бъде още по-лесно), за да получите сок. Този сок изпивате всяка сутрин на гладно. Може да го приемате толкова време, колкото прецените, че ви е нужно.

С негова помощ няма да имате нужда от понижаващи киселинността лекарства, облекчението настъпва сравнително бързо, но лечението продължете по-дълго. Както на всички ни е известно, натуралните лечения изискват понякога малко повече време. Успех!

Можете да прочетете повече за приложенията на Картоф (Potato)

Още по темата

Книги за изчистване на организма

БИЛКОЛЕЧЕНИЕ

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия- лечение с камъни

Последни публикации

Продукти

Свързани публикации

food-coconut-oil
Изпитани рецепти

Изгаряне на кожата

При изгаряния на кожата можете да използвате едно изключително нежно и много ефективно средство за намазване, което много бързо успокоява болката и кожата, а именно

Прочетете още
wild-garlic-flowers
Изпитани рецепти

Проблеми с ушите

При проблеми с ушите, можете да опитате със следните рецепти: 1. За третиране на възпалените уши е необходима кислородна вода- 3%, която се продава в

Прочетете още