Съновник-З-Звяр

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Звяр

Тълкуване на съня:

Ако видите насън див звяр- лош знак. Този сън предсказва идването на Антихриста на Земята- дявол в човешка форма, който ще донесе много мъка. Преди неговата поява ще се активизират всички най-лоши човешки пороци, светът ще се тресе от многобройни нелепи смъртни случаи.

Ако насън ви нападне звяр, то наяве ви е предначертана среща с човек- звяр. Възможно е вие да сте сред първите, които ще научат за появата му и ще кажете на света за това, но за съжаление дълго време никой няма да вярва на думите ви.

Ако победите този звяр, то вие ще успеете да победите слугата на Сатаната. Ако насън звярът ви победи, то Антихриста ще царува дълго време на Земята.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност