Съновник-З-Звезда

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Звезда

Тълкуване на съня:

Ако видите насън падаща звезда- знак, че ваша заветна мечта ще се сбъдне скоро.

Ако ви се присъни звездопад, то този сън е много добра поличба. За каквото и дело да се захванете, то ще ви донесе голяма печалба.

Ако сънувате, че летите към звезда, този сън е предсказание за космически мисии на други планети. В бъдеще всеки ще може да посети всяка планета.

Ако насън откривате нова звезда- е доказателство, че в не много далечно време ще бъде открита нова планета, на която ще открият същества, приличащи по разум и външен вид на жителите на земята. Между населението на планетата и земляните ще се създадат близки приятелски отношения.

Ако насън се любувате на звездното небе- предвестник за мирен и спокоен живот.

Ако сте сънували, че на небето няма никакви звезди, сънят е предвестник за продължително слънчево затъмнение. За няколко години на Земята ще се установи мрачна нощ: ще умрат много хора, животни и растения.

Ако насън виждате звездите в небето посред бял ден, то в реалния живот вие сте много щастлив човек, защото ви покровителстват висшите сили. Съдбата ви е наградила с няколко ангела- хранители, които постоянно бдят над вас от небето.

Ако насън виждате ярка звезда- знак, че в бъдеще ще бъде открита неизвестна досега звезда. Тя ще бъде подобна на Слънцето. Ако насън чувствате идващ от звезда студ- предвестник за страшна беда. Този сън предсказва силен удар по Земята от метеорит, комета или друг космически феномен, от който нашата планета сериозно ще пострада.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност