Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – звезда

Ако сънувате звезда

Тълкуване на съня:

Ако видите насън падаща звезда – знак, че ваша заветна мечта ще се сбъдне скоро.

Ако ви се присъни звездопад, то този сън е много добра поличба. За каквото и дело да се захванете, то ще ви донесе голяма печалба.

Ако сънувате, че летите към звезда, този сън е предсказание за космически мисии на други планети. В бъдеще всеки ще може да посети всяка планета.

Ако насън откривате нова звезда – е доказателство, че в не много далечно време ще бъде открита нова планета, на която ще открият същества, приличащи по разум и външен вид на жителите на земята. Между населението на планетата и земляните ще се създадат близки приятелски отношения.

Ако насън се любувате на звездното небе – предвестник за мирен и спокоен живот.

Ако сте сънували, че на небето няма никакви звезди, сънят е предвестник за продължително слънчево затъмнение. За няколко години на Земята ще се установи мрачна нощ: ще умрат много хора, животни и растения.

Ако насън виждате звездите в небето посред бял ден, то в реалния живот вие сте много щастлив човек, защото ви покровителстват висшите сили. Съдбата ви е наградила с няколко ангела – хранители, които постоянно бдят над вас от небето.

Ако насън виждате ярка звезда – знак, че в бъдеще ще бъде открита неизвестна досега звезда. Тя ще бъде подобна на Слънцето. Ако насън чувствате идващ от звезда студ – предвестник за страшна беда. Този сън предсказва силен удар по Земята от метеорит, комета или друг космически феномен, от който нашата планета сериозно ще пострада.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации