Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – змия

Ако сънувате змия

Тълкуване на съня:

Ако насън видите пълзяща по земята змия. Сънят означава, че скоро ще се сблъскате с враг, който след тайни интриги срещу вас ще се реши на открита война.

Ако пълзящата змия е отровна, то малко вероятно е да успеете да победите този човек, защото той е по – силен и коварен от вас.

Ако пълзящата змия не е отровна, лесно можете да се справите с врага си, използвайки неговите коварни замисли срещу самия него.

Ако насън видите кълбо от змии – лоша поличба. Този сън предвещава, че около вас има много зли и завистливи хора. Те искат за вас – провал на кариерата, нещастие в семейството и дори смърт. Вие трябва да бъдете внимателни в отношенията с всичките си познати.  Казаното от вас в страстен порив ще ви свърши лоша услуга.

Ако насън ви ухапва змия, то в реалния живот ви предстои дълбоко разочарование от близък човек. Много дълго време ще търсите причините за постоянния си лош късмет, но дори и няма да ви мине през главата, че това е работа на човек, на когото имате доверие. Напротив, той е прибягнал до силите на черната магия, за да направи живота ви нещастен.

Ако сънувате спокойна навиваща се на кълбо змия. Предвестник за това, че вашите врагове само чакат подходящия момент, за да ви нанесат удар, от който вероятно няма да можете да се възстановите.

Ако сънувате огромна змия, навиваща се около шията на човек, този сън е лош знак. По всяка вероятност вие ще сте сред първите които ще научат за смъртоносна болест на близък човек. Вие ще трябва да проявите голяма сила на волята, за да съобщите за нея на роднините на болния и да помогнете на близкия ви човек да изживее с достойнство и смирение последните си дни.

Ако видите змия с гигантски размери – пророчеството за голяма трагедия. Ще дойде време, когато Земята ще се управлява от Сатана в човешки образ. Това ще бъде време на глад, бедност и насилие. На човешки страдания, предателство и смърт на милиони хора, които живеят на нашата планета.

Ако убиете змия насън. Това е знак, че човечеството в бъдеще, осъзнавайки колко е важно да вярваш в Бог, отново ще открие всички църкви и храмове. Злите сили ще се оттеглят, виждайки, че хората са станали по – милосърдни и по – мъдри.

Ако насън ви нападне боа и ви стисне със своите големи пръстени. Вие се опитвате да се освободите, но хватката й става все по – силна. Наистина трябва да бъдете внимателни. Вие рискувате да влезете във финансова зависимост от човек, който владее отлични делови хватки и ще изстиска от вас всичко, което може.

Ако насън видите опитомена дресирана боа. Това е знак, че наяве вие добре се ориентирате в живота си и постигате значителни резултати.

Ако сънувате, че огромна боа се е увила около младо зелено дърво. Пред очите ви ствола и листата на дървото започват да почерняват. Този сън е предупреждение. В близко бъдеще може да дойде време, когато прелюбодеянието ще обладае хората и това ще се отрази на тяхното потомство. Всички тези несгоди трябва да се приемат не като наказание, а като път за спасение.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации