Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – зъби

Ако сънувате зъби

Тълкуване на съня:

Ако сънувате здрави, бели зъби – пророчество за добри времена. Ще бъдете щастливи, имайки стабилна работа, добро финансово положение и щастливо семейство.

Ако сте сънували черни и гнили зъби, то в реалния живот трябва внимателно да следите своето здраве. Работейки прекалено много, напълно сте забравили, че животът не е вечен.

Ако насън ви паднат зъбите, то скоро ще научите за внезапната смърт на някого, когото познавате.

Ако зъбите в съня ви падат с кръв, то в другия свят ще замине ваш много близък родственик.

Ако сънувате, че ви изваждат зъбите, този сън е лоша поличба. В бъдеще ви очаква голяма трагедия: един от вашите близки хора ще умре от насилствена смърт, при това убиеца няма да бъде намерен. Не обвинявайте себе си за смъртта му, тъй като никой не може да избяга от съдбата си.

Ако се сънувате беззъби – пророчество за това, че ще бъдете много самотни в старостта. Вие ще преживеете един много интересен живот, но Бог дълго няма да призовава душата ви при себе си. Всичките ви роднини и приятели ще починат, а вие примирявайки се със съдбата си, ще изживеете последните си дни насаме със спомените си.

Ако сънувате, че ви поставят пломба на зъб означава, че ви очакват здравословни проблеми. Колкото по – рано вземете мерки, толкова по – добре за вас.

Сън, в който ви пада пломба от зъб предвещава сериозно заболяване, което трудно ще се поддава на лечение, но ако паднете духом, никога няма да се излекувате.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации