Съновник-Я-Яйце

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Яйце

Тълкуване на съня:

Яйцето в съня символизира мира планетата, всичко живо, което ви заобикаля. Разваленото яйце в съня предсказва опасност за живота на Земята заради все по- новите и по- сложни оръжия, които се изобретяват, това са средства за унищожение на живота, от които няма спасение и които са в ръцете на недостойни хора, способни да унищожат всичко живо и да унищожат човешката цивилизация.

Ако насън разбивате яйце, това означава, че планетата я грози опасност от космоса. Може би в много далечно бъдеще на Земята ще има метеорна градушка, която ще раздели планетата на части и всичко живо ще загине.

Ако ядете яйце- съня показва, че всичко живо съществува, поглъщайки живо и така е било и така ще бъде. Но, човек трябва да благодари на Бог, че той му изпраща много храна и да не забравя, че дължи всичко на Твореца.

Ако варите яйце- такъв сън предвещава, че ще дойде време, когато на Земята ще бъде много горещо и ще пресъхнат реките и морето, ще умират растения и животни, а хората ще започнат да се променят, за да оцелеят в непоносимата жега.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност