А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Ябълка

Тълкуване на съня: Ябълката е символ на мъдрост и награда.

Ако сънувате, че късате ябълки от клоните това означава, че под влияние на събития, случващи се около вас, ще почувствате нужда да разберете същността на земните явления и ще общувате с много хора, ще мислите, но ще разберете само малка част, защото всички наоколо- Божие творение и е непостижимо неговото тайнство.

Ако ядете ябълка в съня си- наяве ще станете по- мъдри, след като се запознаете с по- възрастен от вас човек. Той ще ви научи на това, което самият той знае, отговорете му само с добро, в противен случай ще си навлечете беда на главата.

Ако сте сънували червива ябълка това означава, че ще получите лъжлива информация и ако не обмислите следващите си стъпки, ще загубите. Сън, в който режете ябълката на филийки ви предсказва заблуждение, за което ще си платите.

Ако сънувате цъфнало ябълково дърво означава, че ви очаква добра новина или събитие, което ще събуди най-добрите ви чувства, на душата ви ще й бъде светло и спокойно. Сушени ябълки в сънищата са символ на смъртта, непоправима загуба, която ще остави дълбок отпечатък в сърцето ви и често ще ви напомня за себе си в сънищата.

Сън, в който сечете ябълково дърво с плодове ви казва, че ще се разделите с човека, който обичате и от когото се нуждаете, но така ще се разпореди съдбата и нищо не може да я промени.