Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – ябълка

Ако сънувате ябълка

Тълкуване на съня: Ябълката е символ на мъдрост и награда.

Ако сънувате, че късате ябълки от клоните. Това означава, че под влияние на събития, случващи се около вас, ще почувствате нужда да разберете същността на земните явления и ще общувате с много хора. Ще мислите, но ще разберете само малка част, защото всички наоколо – Божие творение и е непостижимо неговото тайнство.

Ако ядете ябълка в съня си. Наяве ще станете по – мъдри, след като се запознаете с по – възрастен от вас човек. Той ще ви научи на това, което самият той знае. Отговорете му само с добро, в противен случай ще си навлечете беда на главата.

Ако сте сънували червива ябълка. Това означава, че ще получите лъжлива информация и ако не обмислите следващите си стъпки, ще загубите. Сън, в който режете ябълката на филийки ви предсказва заблуждение, за което ще си платите.

Ако сънувате цъфнало ябълково дърво. Това означава, че ви очаква добра новина или събитие, което ще събуди най-добрите ви чувства. На душата ви ще й бъде светло и спокойно.

Сушени ябълки в сънищата са символ на смъртта, непоправима загуба, която ще остави дълбок отпечатък в сърцето ви и често ще ви напомня за себе си в сънищата.

Сън, в който сечете ябълково дърво с плодове ви казва, че ще се разделите с човека, който обичате и от когото се нуждаете, но така ще се разпореди съдбата и нищо не може да я промени.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации