Съновник-В-Взрив, експлозия

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Взрив, експлозия

Тълкуване на съня:

Взривът (експлозията) в сънищата символизира силата на съдбата, на която е безполезно да се съпротивлявате, но която можете да избегнете, ако правилно строите живота си и сте в мир с обкръжаващото ви пространство.

Ако насън виждате експлозия на хоризонта означава, че вашето съществуване скоро ще бъде помрачено от тъжно събитие, което може да ви съкруши, ако не помолите за помощ и подкрепа свои приятели и роднини.

Ако виждате насън как експлозия разрушава къща- лош знак, който предупреждава, че ви предстои да изпитате превратности, които ви е подготвила злата участ.

Ако насън взривна вълна нарани крака ви, този сън предсказва вътрешна пустота, разочарование, депресия, свързана с осъзнаването, че вие безцелно сте прекарали по- голямата част от живота си.

Ако се вдигнете на крака след удара означава, че наяве ще успеете да преодолеете трудностите и отново да си възвърнете силите.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност