Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – вода

Ако сънувате Вода

Тълкуване на съня:

Водата в сънищата е символ на промяна, разрешаване на противоречия, еволюция, обновяване, изчистване от грехове и забвение.

Ако насън пиете чиста студена вода. Наяве светът ще се обнови и вие ще бъдете въвлечени в този процес на пречистване и възкресение, в нови качества заедно с много хора около вас.

Ако сънувате, че върху вас отгоре се изсипва вода. Това е предзнаменование за наближаващи към вас вълни на космическо влияние. Неразумно е да се съпротивлявате на това. Ако успеете да намерите хармония с космоса, то вие ще станете велик човек и ще се прославите в целия свят.

Ако виждате мътна вода – знак за проблеми, сложни ситуации и отношения с хората. Проявете доброта и търпение, защото иначе ще замърсите душата си с недостойни впечатления.

Ако насън виждате как водата наводнява дома ви. Наяве очаквайте поток от новини, една от които ще промени радикално вашето усещане за себе си и взаимоотношенията ви с хората.

Ако насън потъвате във вода или се давите. Наяве се противопоставяте на закономерния ход на събитията, вследствие на което ще увредите здравето си и съкратите живота си.

Ако насън виждате кръгове или вълнички по водата. Вие много трудно ще понесете задаващите се промени, но оцелявайки в този бърз поток от събития, ще добиете власт над себе си и другите хора.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации