Съновник-В-Вода

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Вода

Тълкуване на съня: Водата в сънищата е символ на промяна, разрешаване на противоречия, еволюция, обновяване, изчистване от грехове и забвение.

Ако насън пиете чиста студена вода- наяве светът ще се обнови и вие ще бъдете въвлечени в този процес на пречистване и възкресение, в нови качества заедно с много хора около вас.

Ако сънувате, че върху вас се изсипва вода отгоре, това е предзнаменование за наближаващи към вас вълни на космическо влияние, неразумно е да се съпротивлявате на това. Ако успеете да намерите хармония с космоса, то вие ще станете велик човек и ще се прославите в целия свят.

Ако виждате мътна вода- знак за проблеми, сложни ситуации и отношения с хората. Проявете доброта и търпение, защото иначе ще замърсите душата си с недостойни впечатления.

Ако насън виждате как водата наводнява дома ви, то наяве очаквайте поток от новини, една от които ще промени радикално вашето усещане за себе си и взаимоотношенията ви с хората.

Ако насън потъвате във вода или се давите- наяве се противопоставяте на закономерния ход на събитията, вследствие на което ще увредите здравето си и съкратите живота си.

Ако насън виждате кръгове или вълнички по водата- вие много трудно ще понесете задаващите се промени, но оцелявайки в този бърз поток от събития ще добиете власт над себе си и другите хора.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност