Съновник-У-Уроки, урочасване

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Уроки, урочасване

Тълкуване на съня:

Ако сънувате, че ви урочасват този сън е един вид предупреждение и ви казва, че във вашето обкръжение има зли, завистливи хора, притежаващи лоши очи. Те могат да направят живота ви нещастен, затова носете в дрехите си карфица и не забравяйте преди да се срещате с тях да се молите на нашия защитник Господ Бог.

Сън, в който се обръщате към лечител, за да махне уроки от вас, означава, че в реалния живот вие сте много наивен човек, който е лесен за манипулиране. Бъдете внимателни или слугите на Сатаната ще се възползват от вашето доверие и чрез вашите ръце ще причиняват зло на Земята.

Ако сънувате, че самите вие урочасвате някого, то наяве вие имате свръхестествени сили. Вие несъзнателно можете да причините на човек голямо зло: да му изпратите уроки или да го урочасате, затова повече от всеки друг трябва да сте внимателни при общуване с други хора. Обърнете се към Бог- Той ще ви помогне да се отървете от този зъл дар.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност