Съновник-Ц-Цветя

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Цветя

Тълкуване на съня:

Ако сънувате, че откъсвате цветя, за да направите букет от тях- в реалния живот този сън показва вашето приобщаване към знанието и осъзнаването за света.

Сън, в който убождате ръката си от подарени ви цветя, означава, че в реалността ще изпитате силна емоционална и душевна болка заради измяната на близък или любим човек.

Ако сънувате, че някой тъпче цветята в градината ви- предвещава машинации на врагове, които ще направят всичко възможно, за да не получите необходимата за вас информация.

Ако насън видите в дома си голям брой стайни цветя- символизира скриване на чувства.

Ако сънувате красива градина, пълна с необикновено красиви цветя и вие вдишвате техния прекрасен аромат, този сън предсказва наяве необичайна романтична среща.

Увехнали цветя в съня ви предсказват здравословни проблеми и раздяла.

Сън, в който садите цветя във вашата градина означава, че наяве ще направите благородна и мъдра постъпка.

Ако насън видите как ваши фенове буквално ви посипват с цветя- в реалния живот това подсказва, че вашата душевна самота може да продължи още. Вашите завишени претенции вероятно ще си останат нереализирани.

Ако насън си плетете венец от полски цветя- съня предвещава, че скоро ще срещнете своята любов и ще създадете щастливо семейство.

Сън, в който получавате като подарък саксия със стайно цвете означава, че ще получите известие за умрял човек.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност