Съновник-Ц-Цигара

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Цигара, пушене

Тълкуване на съня:

Ако насън пушите цигара- сериозно заболяване. Понякога сънят предвещава смърт по собствена вина. Ако сънувате, че купувате цигари, то скоро ще направите не много добра покупка.

Ако насън видите скъсана или изпушена цигара- лоша поличба. Този сън показва, че в бъдеще ще бъдете под влиянието на лоши хора, които постепенно ще ви лишат от цялото ви имущество и ще разрушат семейството ви.

Ако правите цигари с ръцете си, то наяве вашият живот минава напразно, защото се занимавате не с това което трябва. Вие си мислите, че вървейки по престъпния път ще постигнете повече в живота си, но за съжаление това не се случва. Не получавате желаното, дори обратното- загубили сте здравето, спокойствието и щастието си.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност