Съновник-Ц-Църква

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Църква

Тълкуване на съня:

Появата на този символ в съня говори за отчаяние, духовно пречистване, покаяние.

Ако влизате в църква насън- знак, че в реалния живот вашите действия са мотивирани от личен егоизъм и нежелание да се съобразявате с хората около вас. Този сън е предупреждение, че е време да промените живота си и да се покаете за извършените грехове.

Ако насън присъствате на богослужение в църквата- означава, че наяве можете да разчитате на любовта и уважението на хората около вас.

Сън, в който виждате празна църква със заковани врати, предвещава жизнени промени към по-лошо, мъка и безизходност.

Ако насън стоите в разрушена църква и се опитвате да поставите свещ в свещника- този сън означава, че в реалния живот вие ще помагате за духовното възраждане и обновление.

Ако се намирате в църква по време на служба. В нея е много тясно, защото много хора са се събрали под купола й. Хората са коленичили и се молят. Вие вдигате глава нагоре и виждате вместо купол небето, обсипано със звезди, сред които плава полумесец в ярко червен цвят. Колкото по-близо идва полумесеца толкова по-силно чувствате страх, струва ви се, че още малко и ще падне от височината директно върху главите на молещите се хора- този сън е предвестник на жестоки кървави религиозни конфликти. Най-вероятно вие само ще бъдете свидетел, а не участник.

Ако сънувате, че помагате за реставрацията на стара църква- знак, че наяве всички стари обиди ще бъдат забравени и ще можете да възстановите предишните си отношения с близък за вас човек.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност