Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – църква

Ако сънувате църква

Тълкуване на съня:

Появата на този символ в съня говори за отчаяние, духовно пречистване, покаяние.

Ако влизате в църква насън. Това е знак, че в реалния живот вашите действия са мотивирани от личен егоизъм и нежелание да се съобразявате с хората около вас. Този сън е предупреждение, че е време да промените живота си и да се покаете за извършените грехове.

Ако насън присъствате на богослужение в църквата. Това означава, че наяве можете да разчитате на любовта и уважението на хората около вас.

Сън, в който виждате празна църква със заковани врати, предвещава жизнени промени към по-лошо, мъка и безизходност.

Ако насън стоите в разрушена църква и се опитвате да поставите свещ в свещника. Този сън означава, че в реалния живот вие ще помагате за духовното възраждане и обновление.

Ако се намирате в църква по време на служба. В нея е много тясно, защото много хора са се събрали под купола й. Хората са коленичили и се молят. Вие вдигате глава нагоре и виждате вместо купол небето, обсипано със звезди, сред които плава полумесец в ярко червен цвят. Колкото по-близо идва полумесеца толкова по-силно чувствате страх. Струва ви се, че още малко и ще падне от височината директно върху главите на молещите се хора. Този сън е предвестник на жестоки кървави религиозни конфликти. Най-вероятно вие само ще бъдете свидетел, а не участник.

Ако сънувате, че помагате за реставрацията на стара църква. Знак, че наяве всички стари обиди ще бъдат забравени и ще можете да възстановите предишните си отношения с близък за вас човек.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации