Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – трепетлика

Ако сънувате трепетлика

Тълкуване на съня:

Ако насън стоите под трепетлика – лоша поличба. Този сън показва, че се влияете от лоши хора, изпратени на Земята от силите на мрака. Вие напълно ще се подчинявате на техните поръчки, творейки зло и нанасяйки вреда на ближните си. В крайна сметка ще ви стане ясно, че правите нещо нередно и ще потърсите помощ от Бог, но пътят към църквата ще бъде затворен за вас, докато с кръвта си не изкупите греховете си.

Ако сте сънували трепетлика с опадали листа. В бъдеще вие лице в лице ще се срещнете със силите на дявола. Те ще се опитат да покорят душата ви, но няма да успеят, защото навреме ще се обърнете към Бог, прочитайки молитва за спасение на душата си и прекръствайки три пъти челото си.

Ако насън сами събаряте листата на трепетлика, то в бъдеще ви е предначертана велика мисия. Благодарение на дара ви свише, отдалече ще видите слугите на Сатаната, но за съжаление и те знаят за вашето съществуване. Вие сте силен и мъдър и затова сте призвани на Земята да изкоренявате злото.

Ако насън отсичате трепетлика – лош знак. Вие сте един от малкото хора в света, на които предстои среща с вампири. Вие веднага ще разберете, защото още от детството си знаете, че те не са оглеждат в огледало, водят само нощен живот, носят черни дрехи и живеят за сметка на човешката кръв. Предстои ви смъртоносна схватка, в която ще победите само ако в ръцете си имате трепетликов кол.

Ако насън правите нещо от клони на трепетлика – знак, че в реалния живот вие сте много силен и волеви човек. Вие с лекота се справяте с всички трудности, лишения и страдания, намирате тишина и спокойствие.

Ако насън виждате превиваща се от вятъра трепетлика – велико пророчество. Идва времето, когато хората ще въстанат срещу силите на тъмнината, обръщайки се за помощ към Бог. На Земята ще се установи дългоочакваното щастие и вечен мир.

Ако насън видите голям брой дървета на трепетлика – знак, че скоро ви очакват велики дела, с които завинаги ще прославите името си.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации