Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – таралеж

Ако сънувате таралеж

Тълкуване на съня:

Ако видите насън цялo гнездо с таралежи – наяве ще се изправите пред непреодолими пречки за постигане на целта ви. Не бъдете прекалено настоятелни, не упорствайте: сега не е точното време. Когато настъпи най – подходящия момент, вие ще се досетите за това.

Ако сънувате, как таралеж се свива на топка, това означава, че сте в опасност. Най – вероятно трябва да обърнете специално внимание на здравето си, защото вие много нервничите и сърцето ви работи на износване.

Сън, в който опитомявате таралеж, храните го в къщата си, предсказва неочаквани проблеми и грижи, които няма да ви радват, но от чувство за дълг ще правите това, което очакват от вас. Макар че ще ви бъде досадно, това ще ви донесе морално удовлетворение, което отдавна не сте изпитвали.

Мъртъв таралеж насън – е лош знак, предвещава съжаление за загубата на увереност в утрешния ден, разпиляност. Такова състояние може да доведе до продължителна депресия, затова трябва да говорите с хора, да правите добро, да се обградите с приятели и близки. Вие скоро, както никога досега, особено ще се нуждаете от тях.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации