Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – щъркел

Ако сънувате щъркел

Тълкуване на съня:

Ако насън гледате няколко щъркела. Това е знак, че в бъдеще на Земята ще властват мъдри управници, които ще установят мир на планетата. Ще направят така, че хората от всички страни да живеят щастливо и безопасно.

Ако насън се грижите за ранен щъркел – добра поличба. Вие ще се срещне с благороден и силен човек, благодарение на който, не само ще заемете високо положение в обществото, но също така ще подобрите финансовото си състояние.

Ако наблюдавате насън летящ щъркел – предвестник за големи печалби. Може би в бъдеще ще получите огромно наследство от неизвестни роднини или ще спечелите голяма сума от лотарията. Ако и други хора наблюдават полета на щъркела с вас, тогава вие ще трябва да споделите своето несметно богатство с другите. В противен случай парите ще ви навредят.

Ако храните щъркел в съня си. Предвещава, че в бъдеще ще успеете да се справите с много голям проблем, което в момента не можете да направите.

Ако насън храните малките на щъркел. Този сън е предупреждение, че децата ви се нуждаят от вашата помощ.

Ако сънувате, че щъркел си е направил гнездо на покрива на дома ви. Този сън означава, че скоро във вашия дом ще се установи дългоочаквания мир и спокойствие.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации