Алтернативна медицина и здраве

Съновник-Щ-Щъркел

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Щъркел

Тълкуване на съня:

Ако насън гледате няколко щъркела- знак, че в бъдеще на Земята ще властват мъдри управници, които ще установят мир на планетата, ще направят така, че хората от всички страни да живеят щастливо и безопасно.

Ако насън се грижите за ранен щъркел- добра поличба. Вие ще се срещне с благороден и силен човек, благодарение на който не само ще заемете високо положение в обществото, но също така ще подобрите финансовото си състояние.

Ако наблюдавате насън летящ щъркел- предвестник за големи печалби. Може би в бъдеще ще получите огромно наследство от неизвестни роднини или ще спечелите голяма сума от лотарията. Ако и други хора наблюдават полета на щъркела с вас, тогава вие ще трябва да споделите своето несметно богатство с другите, в противен случай парите ще ви навредят.

Ако храните щъркел в съня си- предвещава, че в бъдеще ще успеете да се справите с много голям проблем, което в момента не можете да направите.

Ако насън храните малките на щъркел, този сън е предупреждение, че децата ви се нуждаят от вашата помощ.

Ако сънувате, че щъркел си е направил гнездо на покрива на дома ви, този сън означава, че скоро във вашия дом ще се установи дългоочаквания мир и спокойствие.

Последни публикации

Продукти

Свързани публикации