Съновник-С-Свещеник

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Свещеник

Тълкуване на съня:

Ако видите насън свещеник, който чете молитва- знак, че е време да се обърнете към Бог и да се покаете пред него за всичките си грехове.

Ако насън ви благославя свещеник, то скоро ще получите подкрепата на влиятелна личност. Понякога сънят предвещава успех във всички начинания.

Сън, в който виждате себе си като свещеник означава, че вие сте призвани на Земята, за да носите добро на хората. На вас е предначертана съдба, като служител на църквата.

Ако сънувате католически свещеник, в близко бъдеще вие очаква промяна. Може да ви се наложи да правите труден избор или да вземате трудно решение.

Ако насън ви венчава свещеник, то в реалния живот вие очаква щастлив, спокоен живот с любим човек.

Ако се изповядате на свещеник- предвещава това, че скоро ще се окажете в много трудна ситуация. За да излезте от нея трябва да прибегнете до услугите на влиятелен познат, който преди да ви помогне ще иска обяснение за ставащото, което вие дълго ще премълчавате.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност