Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – свещ

Ако сънувате свещ

Тълкуване на съня:

Ако видите насън запалена свещ – добър знак. Този сън предвещава дългоочаквано спокойствие и мир в целия свят. Хората ще живеят в хармония и благоденствие, няма да има лоши управници, нито лоши хора, нито бедни, нито богати.

Ако сънувате светлината на свещ в нощен прозорец. Сънят показва, че сте под закрилата на висшите сили, които ще ви помогнат да се справите с всякакви най-сложни задачи. В реалния живот това е покровителство на много влиятелен човек. Той непрекъснато следи всичките ви действия и дела, въпреки че е напълно възможно вие дори да не подозирате за съществуването му.

Ако насън въпреки всичките ви усилия не можете да запалите свещ, то за съжаление в реалния живот ви е предначертано да станете причина за смъртта на човек. Понякога сънят показва, че не можете да предотвратите извършването на ужасно престъпление, в което ще загине човек.

Ако гасите свещ в съня си – пророчество за лоши новини. Ще получите новини за смъртта на любим човек и много ще съжалявате за това, че не сте прекарали с него последните часове от живота му.

Ако сънувате, че свещ изгасва пред очите ви, то скоро ви очаква заболяване. Може би това ще бъде сериозно заболяване, което сега все още можете да предотвратите.

Ако сънувате много разхвърляни свещи – страшно пророчество. Ще дойде време, когато хората ще се отвърнат от Бог, ще станат жестоки и немилостиви, ще измислят нова религия, проповядваща насилие и смърт. Бог ще се разгневи и ще изпрати на Земята ужасен пожар.

Ако сънувате много хора, които вървят със свещи. Скоро ще преодолеете стари проблеми, които сте отлагали, мислейки че те никога няма да ви напомнят за себе си. Този сън показва, че винаги трябва да довеждате докрай започнатите дела.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации