Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – сватба

Съновник сватба

Тълкуване на съня:

Ако насън гуляете на сватба – предвещава весело парти в кръга на стари приятели. Може би на това парти ще срещнете човек, който ще се превърне в смисъла на целия ви живот.

Ако сънувате собствената си сватба – показва, че в скоро време ще ви се наложи да вземете трудно решение. По – скоро от това решение ще зависи целия ви бъдещ живот.

Ако сънувате, че сте на сватба като почетен гост, то в реалния живот някой от вашите близки ще се нуждае много силно от вашата помощ. Не отказвайте на този човек, защото много скоро вие също ще имате нужда от неговите услуги.

Ако насън по време на сватбата вятърът събаря булото от главата ви, то вие искате да свържете съдбата си с неправилния човек. Този човек ще донесе в живота ви много душевна болка. Може би този сън предсказва голям разрив в отношенията или кавга с любимия човек.

За жена, сънуваща, че се омъжва за грохнал старец означава, че към всички останали проблеми ще се добави и болест. Ако по време на церемонията възлюбеният й в черно минава мимоходом, гледайки я с укор – това предвещава охлаждане на приятелите към нея. Сънуването на сватбена церемония – означава радост и удоволствие, само ако в съня гостите са облечени в светли дрехи и са щастливи. Черните дрехи на гостите обещават тъга.

Ако сте служителят, изпълняващ церемонията на сватбата – ще изпитате наяве удоволствието и грижата за себе си.

Ако видите нещастен инцидент по време на сватба – предвещава страдание.

Ако млада жена вижда себе си като булка, но не много щастлива – това предвещава нейно разочарование в любовта. Този сън е благоприятен за хора щастливи в брака. Но, за всяка омъжена жена сънят за собствената сватба подбужда към отказ от суетата и дребнавостта.

Ако насън пробвате було – знак, че скоро в живота ви ще настъпят значителни промени. Може би ще срещнете някого, с когото искате да свържете живота си.

Ако насън купувате було – означава, че на вашата мечта да започнете нов живот не и е писано да се сбъдне. Довършете старите си дела. Всичко с времето си.

Ако сънувате стара жена с було – предвещава сериозно заболяване. Бъдете внимателни когато общувате с хора от противоположния пол.

Ако сънувате младо момиче с було, то вас ви очаква щастие, късмет във всичко и голяма радост.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации