Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – стълба, стълбище

Ако сънувате стълба, стълбище

Тълкуване на съня:

Ако насън се изкачвате по стълби. Означава, че в близко бъдеще, благодарение на своето трудолюбие и силна воля ще успеете да достигнете желаните височини, за които сте мечтали. Вие ще заемате видно място в обществото, хората ще ви обичат и уважават. Понякога сънят показва, че още дълго време животът ви ще бъде труден, но след този период ви очаква богат и спокоен живот.

Ако сте сънували, че слизате надолу по стълби, този сън е лоша поличба. В резултат на машинациите на враговете ви ще загубите работата, стабилното финансово положение и семейно си щастие.

Ако насън броите стъпалата на стълба. Това е предупреждение, че губите живота си съвсем не за тези неща, с които можете да оставите следи на Земята. Вие бързате да живеете, опитвате се да успеете във всичко, но в това бързане не забелязвате, как наистина ценните и важни мигове преминават мимоходом покрай вас.

Ако сънувате вита стълба. Това е знак, че на вашите цели не им е съдено да се осъществят още няколко години.

Ако насън видите разрушено стълбище. Този сън ви казва, че е малко вероятно да успеете да изпълните всички планирани цели. Ще ви попречи заболяване или смърт на близък човек.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации