Съновник-С-Стълба, стълбище

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Стълба, стълбище

Тълкуване на съня:

Ако насън се изкачвате по стълби- означава, че в близко бъдеще, благодарение на своето трудолюбие и силна воля ще успеете да достигнете желаните височини, за които сте мечтали. Вие ще заемате видно място в обществото, хората ще ви обичат и уважават. Понякога сънят показва, че още дълго време животът ви ще бъде труден, но след този период ви очаква богат и спокоен живот.

Ако сте сънували, че слизате надолу по стълби, този сън е лоша поличба. В резултат на машинациите на враговете ви ще загубите работата, стабилното финансово положение и семейно си щастие.

Ако насън броите стъпалата на стълба- предупреждение, че губите живота си съвсем не за тези неща с, които можете да оставите следи на Земята. Вие бързате да живеете, опитвате се да успеете във всичко, но в това бързане не забелязвате, как наистина ценните и важни мигове преминават мимоходом покрай вас.

Ако сънувате вита стълба- знак, че на вашите цели не им е съдено да се осъществят още няколко години.

Ако насън видите разрушено стълбище този сън ви казва, че е малко вероятно да успеете да изпълните всички планирани цели. Ще ви попречи заболяване или смърт на близък човек.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност